Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pogriženi nohti

Pogriženi nohti

Pozdravljeni!

Jaz pa imam en “problem”.
In sicer pogrižene nohte.

Ko se odločim, da jih ne bom več grizla,
postanejo krhki oziroma tako mehki, da se mi samo zvijajo in lomijo oziroma trgajo. In spet končajo tam kjer ne bi rabili – med zobmi.

Zanima pa me, ali obstaja kaka menikura oziroma podaljšanje nohtov ali karkoli, ki bi mi pomagalo, da se to konča.

Hvala za Vaš odgovor in lep pozdrav!

pikica

čebel'ca Jelka

Pozdravljena!

Seveda obataja manikura Jessica, ki takšen problem odpravi!
To je specialna nega nohtov, ki temelji na tip nohtov, tako da s pravilno izbiro podlaka, ki zdravi nohte, to tudi odpravimo!V najinem primeru bi izbrale po predhodni manikuri podlak za mehke nohte, ki bi vam jih ojačal in utrdil, nato bi nohte do konca mogle polakirati, še barvni lak in nadlak, da bi jih zaščitile!
Z domačo nego z Jessico na domu pa bi lahko tudi sama potem vzdrževala nohte in prišla do svojih lepih nohtov!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Meni je pomagal lak Mavala za utrjevanje nohtov oz. za krhke nohte … ne vem točno kako se reče – stane okrog 3k. To je za moje pojme res najboljši lak, ker ne samo da ti utrdi, da ti še lep sijaj in po dveh nanosih še videz francoske manikure.
Tudi sama imam probleme z grizenjem nohtov, ampak takrat, ko sem uporabljala ta lak, sem imela najlepše nohte v življenju, ki mi jih je zavidala marsikatera (sploh zaradi trdnosti).

Tudi jaz poznam ta problem. Včasih sem si precej grizla nohte. Potem pa sem naredila tole: Nohte sem si lakirala z navadnim prozornim nadlakom (mislim, da od Margaret Astor), ki daje sijaj in malo utrdi noht. Potem sem imela pa tako lepe nohte, da sem jih samo občudovala in nič več grizla. :-). Nekaj časa sem imela celo precej dolge. potem sem jih pa morala spet postriči, ker se je začelo delo na vrtu :-(. Zdaj si jih ne lakiram in takoj ko so malo daljši, si jih spet začnem gristi. Takoj, ko to opazim, vzamem škarjice v roke in si jih postrižem. Pol pa itak ni več kaj za gristi. Problem rešen.
Je pa zanimivo, kako prehrana vpliva na trdnost nohtov. Včasih imam take, kot jih opisuješ ti. So mehki in jih odrežeš kot papir, včasih pa so tako trdi, da jih še s škarjicami težko postrižem, kaj šele da bi si jih uspela pogristi. Preštudiraj malo svojo prehrano. Mogoče boš ugotovila, da ti manjkajo kakšni vitamini ali minerali.
LP

Jaz ti lahko pomagam. Piši na moj e-mail….. hallokitty_83@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close