Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pogrešam gospo Babi

pogrešam gospo Babi

Hej, Ana!

Vem, da je v začetku mogoče malce težko, a se navadimo. O čem govorim?

Pustimo besedo gospa in tu je samo ti! Velja?

Torej : Babi, oglasi se še kaj. Bo šlo? To velja za vse:)

Hvala Ana, za prijetne besede.

Lahko noč

Babi, naj pristavim še svoj piskrček. Vesela sem, da si tu.

Poljubček!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Obljubim da bom, samo če se boste še pridno oglašali. Meni ta forum brez Vas res nič ne pomeni. Prosim, naj se druge ne užalijo. Pač moje mnenje.
Jaz sem z veseljem pokukala v “Prehrano” in hitro pogledala, če je kaškšen Vaš odgovor. Moram še enkrat povedati, da so mi najbolj bili všeč vaši “prosti spisi”, torej tisto, kar mogoče niti ni bil recept.
Zato Vas pogrešam, ker receptov je veliko in se ženskice kar potrudijo ampak tistega Vašega “dodatka” pa ni bilo več.
Predvsem mi je všeč Vaša odkritost in da ste zmogli v tem svetu biti to kar ste.
Veliko je nekega igranja in ljudje , tudi v moji bližini, igrajo nekaj kar niso. Ne vem ali se mogoče zvečer srečajo sami s sabo ali nikoli. Žalostno.To me moti.
Zato Babi vesela bom, da se oglasiš. Velja?

Lep dan vsem iz sončne Ljubljane,
Ana

Hoj,

pozdravček še z moje strani … res sem vesela, da se je Babi spet oglasila.

V treh letih sem v presledkih obiskovala to stran in tudi srečanja sem se udeležila. Ko sem na enem izmed srečanj spoznala Babi, sem prišlo do spoznanja, kako lahko nekdo z veliko ljubeznijo do življenja in hrane ustvari okusno jed.
Sama sem mnenja, da kuha lahko vsakdo, recepte najdeš v vsaki reviji, knjigi, na spletu … samo če ni prisotna ljubezen do hrane in do sočloveka, ti vse to ne pomaga.

Babi, hvala ti za vsak tvoj post, nasvet, izkušnjo … Super si!

Pozdravček na obalo,
I.

babi, kar dolgo te ni bilo!! lepo te je zopet brati ! tudi sama se tukaj oglasam bolj poredko. lp petra

Tudi mene je že pred časom zamikalo, da povprašam Babi, zakaj ne sodeluje več.
Pravzaprav me ne zanima, zakaj ne sodeluje, ampak s kakšno aktivnostjo se ukvarja, kako si zapolni čas. Prepričana sem, da si čas zapolni z aktivnostjo, ki je vredna posnemanja in zato me daje radovednost. Upam, da sem se dovolj razumljivo izrazila. Včasih je tako, da nekdo nekaj mimogrede omeni, pri bralcu pa prebrane besede zvenijo mogočno in predvsem kot vzor, ki je vreden posnemanja.

V osnovni šoli nam je starejša tršica (poleg pridig, da je treba zajtrkovati) razložila, kako si že zvečer pripravi pogrinjek s skodelico in priborom, zjutraj doda hrano …. Ja, prav zanimivo je, kako nekatere besede globoko sežejo, da se jih še desetletja kasneje spomniš.

Hojla!
No zdaj, ko se pa Babi spet oglaša, je pa forum spet to kar je bil.
Lep delno oblačen dan želim vsem, ki se oglašajo ali pa samo prebirajo tale forum.
Miha-ela

Pozdravljene,
na forum sem pogledala po več kot dveh mesecih in seveda nisem vedela, da Babi toliko časa ni bilo na forumu. Bila sem presenečena.
Babi, pozdravljena! Mislim, da število odzivov na Gajbičin “prispevek” pove Gajbici, predvsem pa Tebi (to je važno!),vse o tem, kako zelo Te imamo radi, Te spoštujemo in se veselimo tvojih receptov in vsega, kar pade zraven.
Lep pozdrav,
Astra

Babi, tudi jaz sem vas ZELOOO vesela! Sicer sama nisem ne vem kako dejavna na forumu, ponavadi bolj berem in iscem…ampak, ce vam to kaj pove, dam ponavadi najvec na vas nasevt. Vedno recem fantu: ce je Babi napisala, da je dobro, potem ze mora bit dobro! 🙂 Ce je pa res, a ne punce?
Se mi zdi, da res soncke posije na forum, ko vi napisete kak post.
Upam, da se se naprej tipkamo!

smrk,smrk,smrk….too much!

Draga Babi, upam, da si pogledala. Cela kolona nas je, katerim ni vseeno kako je s teboj in nenazadnje, očitno je, da smo skoraj vsi vedno upoštevali tvoja priporočila ali recepte !
Da pa ne bo vse tako resno, povem , kako smo pred časom vstali lačni od nedeljskega kosila, a smeha je bilo pa za poln koš :)))
Dobila sem domačo kokoš, niti ni bila preveč debela. Ker sem hotela narediti nekaj posebnega, sem tu našla recept, kako se jo speče v soli.
Ola, vse naredim, kot sem , bi rekla, prečitala. Pečem, opazujem v pečici, tista kokoš je bila vedno bolj suha, kar skupaj je lezla. Ko sem določila, da ji je čas peke potekel, sem jo kot največji mojster postavila na mizo. Sedaj si pa predstavljajte, kako so tisti kraki, suhi , izsušeni štrleli v zrak. Trda je bila pa tako, da je en ugriz zadostoval, da te vse skupaj mine. Dobro presojo je imel naš pes, ker je lepo počasi prišel do mize , se prestapljal , in seveda bil deležen našega, mojega super izdelka, kosila :)))) No ja, lačni nismo bili, ker sem potem pripravila pašto … Tisti dan mi niti krompir ni ratal kot naj bi…. zato se pa še vedno kdaj na ta račun fajn nasmejemo, ker vsak od nas po svoje sočno razlaga to nedeljsko kosilce :))))))

Hehe, stvari res niso vedno predvidljive, saj v tem pa je čar življenja, ali ne? Važno je, da ste znali vse skupaj vzeti za štos… Kaj bi pa pripovedovali vnukom, če se nam danes ne bi dogajale takšne stvari?

Lep končno pomladen vikend želim vsem skupaj, Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close