Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pogrešam

pogrešam

Globoko, resnično, vse povedano.

Poslus punca, teb se vidi, da si nova… Moram te poducit, da se take zivljenske zgodbe morajo obvezno spustiti kot samostojne teme, da jih lahko vsi preberejo. Zdaj je ta bisercek izgubljen med stevilnimi odgovori, ki nimajo nobene zveze z njegovim naukom. Kako naj ga zdaj ljudje najdejo? To ni stvar dveh treh tjavendanovcev, ampak celega foruma. Vedi tukaj je vsak ucitelj in vsi ucenci. Zveni komplicirano, ampak bos videla, ce ostanes med nami, da se res od vsakega lahko kaj koristnega za zivljenje na ucis! Za kazen ti dolocam pokoro: dvakrat prebrati Primozevo pismo…Za nagrado, pa dobis en vencek lupckov:
cmok, cmok, cmok,cmok, cmok, cmok!
samo danes dusni pastir,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Jooooj saj sem takoj vedela..da je narobe..pa ne znam popraviti napake razen če še enkrat napišem..
Tudi jaz sem vesela ker …sem postala (če sem že seveda hehe) vaša članica. …torej…cmok vsem

Tinč

Jest mem te pogresal in mislil nate.. Sem bil v veliki guzvi, tako, da je ostal pri mislih.. Sicer sva pa mnenja ze izmenjala in mislim, da sva na enaki frekvenci glede zadnjega pranja nasih gresnih glav, zato sem malo sampona dodal.. Je dolgo, vem, pa da bos vzrzal, pa tud men povedal, kaj mislis…Mogoce bi bil molk boljsi odgovor, ampak saj me poznas, kaj bi govoril..
Pepi

sedaj pa res verjamem , sam še zmeraj ne vem ali vam povem ali ne ????
Naj počaka za jutri ,
hehehehe

Saj si jo ze.., le drugic pazi kam dajes medenjake in spostuj dobre nauke, mislim da si izreden talent in pridobitev za Tjavendan…Saj z iskusnjami se ucimo, noben ni privekal pameten na svet. Kaj pa pokoro si opravila, ali si ateistka? V tem primeru ti je odpusceno.. Ves, Primoz ni zvodnik kot misli Brena na Srednjih, ampak je sef vseh sefov..Zato ga morate mladi veckrat prebrati…
Saj nisem drugac tako tecen, to je samo tako bolj fazanski krst, se razumes, hehehe..
Pepi

Pepi,

ker sem (verjetno) med bolj ta starimi tukaj, tudi jaz za kakšne stvari potrebujem malo več časa….

Ne boš verjel, kaj sem naredila – sprintala tvoj odgovor, zdaj se mi ponuja pa kar nekaj možnosti:
1. preberem drugič (enkrat sem ga že)
2. preberem še enkrat
3. se vprašam – a si že kaj dojela
4. za vsak slučaj preberem še enkrat
5. dam pod poušter, da bo mogoče še ponoči kaj v glavo zlezlo
6. jutri zjutraj ti pa napišem, za kar sem sicer prepričana, da vem že danes, kaj bo. Enkratno, edinstveno, neponovljivo.

Vsaj upam.
Razen če Primož ne udari drugič.
Potem bo moralo biti še bolj enkratno, edinstveno in neponovljivo.

Za danes si že samo s tem naredil dovolj. Ni treba nič drugega, samo uživaj naprej in vsak drugi trenutek ti naj prileti poljubček s tega foruma. Krc, bo naredilo. Takrat je nekdo na forumu prebral odgovor Pepi & The company in ga je zvilo.

Hvala Pepiju in hvala The Company,

M.

Če se ti bo danes popoldan kolcalo, to ni Kylie, ampak smo mi vsi, ki bomo mislili nate in nas bo razganjalo od firbca, kaj nam boš povedal jutri!!!

Lep popoldan ti želim,
M.

Proti kolcanju pomaga:
– da spiješ veliko vode v enem “dušku”,
– da zajameš sapo in jo držiš toliko časa, dokler moreš. Vdihneš lahko samo trenutek preden je prepozno
– da nam danes poveš, kar si mislil

Izbira je tvoja !!!

ahaaaaam … in “sladko” se bos smejal, ker ves, da je firpcnost lahko hujsa, kukr pa samo “kolcanje” 🙂

bzz bzzz
cebelica

P.S.: proti kolcanju pomaga tudi zlicka ali dve sladkorja 😉

Orka dus, Mici kaj pa tvezis.. Tud ti si del Company, a nisva del tega odgovora midva danes premlevala? Te je cist spomin zapustil? Nic hvalit, tu smo realisti, gre samo za to, da naj nam neha pamet solit, ker bi mu skoraj lahko bili starsi… Sam, saj mas kaksnega doma, taksnih se te nauki ne primejo… Duso, pa si tud moram olajsat, mi to medicina priporoca,
Pepi

Niti pod razno nisi med ta starimi. Me kar šišaš v minus. Jutri dobiš analizo.
Zdaj šibam v vrtec.

Ja, Kaja, me veseli. Ali pa ne. Biti star po letih ne pomeni biti star po srcu in načinu razmišljanja. To dokazujete vsi tukaj in zato sem rada z vami.

Lepo popoldna s ta malčko (by the way – prebrala sem tudi tvoje razmišljanje o vzgoji – čestitke), se slišimo jutri!!!

M.

Pa psihiatri tudi, Pepi !!!!

Lepo se imej, pa da vidimo, šta ču da uradim do sutra.

M.

Daj, ne se hecat Kaja!
Pepi

pepi ,si se naspal ?, hočem reči spočil?

Sej se ne , Pepi, Mici je 6 let mlajša od mene.Ravno delam njeno analizo rojstne karte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close