Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pogrešam

pogrešam

… vas, kam ste vsi pobegnli? Pogrešam Marijine jutranje verze, Perline zabavne odgovore in vse, ki pašate zraven. Občutek imam, da sem izgubila družbo za ob kofetku. Komaj sem se upala kaj napisat, že vas ni več. Pa tako bi se mi prilegle vaše norčije….

Živjo Buba,

danes je bolj zatišje. Jani je šel na morje službeno, Sašo je danes frej,
Pepi je tudi nekam letel,Perli je modem crknil,za Marijo in Andrejko pa ne vem.

Moram priznat, da meni kar paše tole zatišje, saj imam dela prek glave.

Jih pa pogrešam, to pa je res.

Ajd, Čau

Ojla Kaja,
oh, vsaj ti si tu. Sedaj, ko si mi pojasnila stvar, mi je že bolje. Sem že že prestrašla, da bodo jutranje kave dolgcajt postale. Bug ne dej!
Ti pa kr pridno delaj, da bo vse poštimano. Jaz pa tudi.
Čau.

Evo sam jaz pa bubica sva tle gor..se lohk mal potolažve???
Poznaš …zgodbico o metulju in človeku??? Velik ti pove?!

ika

dej mi povej, kako se bosta tolažili ?

Svetniško..:)))

Povej zgodbico. Me zanima. Zdej že mal lažje diham, sem podelala kar nekaj dela.

Ja pa ne vem kako je to. Vem pa kako ni !

Potolaži nas z zgodbo, Tina, daj. Viš, da je ne poznamo.

Dej ti jo pošljem na mail….

Ika

Bubi težko povem daj meilček:)))

Ika

Tina, če boš pošiljala na maile, boš morala prevečkrat poslat na različne naslove – vsi tukaj smo precej firbčni, se mi zdi…
M.

P.S: Jaz nisem nobena izjema, priznam!!!

ok..dobite.:)))

ahoj!

jst tut vsa firpcna cakam na zgodbico 🙂

bzz bzz
cebelica

Ja čebelica, kje si pa ti danes toliko časa med nabirala ?

delovni popadek pred koncem tedna …. potem je nekam lazje misliti na ponedeljek :):))

bzz bzz
cebelica

Kaj je zdaj s to zgodbico ?

HI, Kaja,
Vrnil sem se, malenkostno koregiral in lansiral. Podrobnosti dobis po posti…
En vroc forumski poljub v zazvalo,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ponoven pozdrav,
Tudi ti si mi danes malenkostno pomagala glede plutja v oblakih, zato sem malo oblak pobromiral, ceprav vem, da ne bo bistvenega efekta, saj to, je ko bi kipu v cerkvi govoril… Preberi in samo, tko ko midva znava, komentiraj … Potem pa: Mi skoz en uses noter, skozi drugi ven! Joj, kako mi je vsec ta Kajina strategija, ves, mal zlobe zmeraj ostane v cloveku, kaj ti mislis?
en tak, ko ti mislis, da se sika,
poljub,
Pepi

Super Pepi. Mislim, da ti lahko rečem hvala v imenu vseh.

Ajd, cmokca na levga lička, Kaja

Zloba že ostane, če pa jo uspeš brzdati, ej, to je uspeh. Sej bi tud jest lahko pičla, ampak dobiš lahko dvojno al pa trojno nazaj.
Ti pa povem, da jo moški težje izkoreninite kot ženske.Take so moje izkušnje.

Zato nasmešek na usta, pozitivna energija, pa gre.

LP,Kaja

mene ni nihče, (vidim) pogrešal ………
saj jaz tud………..vam ne bom nekaj povedal ,hahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha
hahahahahah, kar sem danes jaz izvedel

Evo za vse ……zgodbica:

a butterflys lesson

Jednog dana, pojavio se maleni otvor na čahuri. Čovjek je sjedio i gledao kako se leptir nekoliko sati muči, da bi izvukao svoje slabašno tijelo kroz taj maleni otvor.
Onda je leptir stao.
Činilo se da ne može dalje.
Zato je čovjek odlučio pomoći leptiru; uzeo je škare in razrezao čahuru.
Leptir je s lakoćom izašao.
Ali je imajo krhko tijelo in smežurana krila.
Čovjek je nastavio promatrati leptira očekujući da će se svakog trenutka krila otvoriti, povećati i razširiti kako bi podržala leptirovo tijelo i osnažila ga.
Međutim ništa se nije dogodilo!! Leptir je cijeli svoj život proveo puzeći okolo sa slabašnim tijelom i nerazvijenim krilima. Nikada nije poletio.
Človek unatoč svojoj ljubaznosti i dobrim namjerama, nije razumio da je poteškoče kroz koje je leptir morao proći, izlazeći iz čahure, osmoslio Bog, kako bi krv iz tijela leptira potekla u krila i kad se oslobodi čahure da bude spreman letjeti.
Ponekad su poteškoče upravo ono što trebamo u životu…
Kad bi nas BOg oslobodio od svih prepreka, osakatio bi nas. Nikad ne bi postali onoliko snažni koliko možemo biti. NIkad ne bi mogli letjeti.
TRAŽIO SAM SNAGU I BOG MI JE DAO POTEŠKOĆE KOJE SU ME OSNAŽILE.
TRAŽIO SAM MUDROST…I BOG MI JE DAO PROBLEME KOJE JE TREBALO RIJEŠITI.
TRAŽIO SAM BOGATSTVO…I BOG MI JE DAO MOZAK I TIJELO DA MOGU RADITI.
TRAŽIO SAM HRABROST…I BOG MI JE DAO PREPREKE KOJE JE TREBALO SVLADATI.
TRAŽIO SAM LJUBAV….I BOG MI JE DAO LJUDE KOJIMA JE TREBALO POMOĆI.
TRAŽIO SAM USLUGE I BOG MI JE DAO PRILIKE..
NISAM DOBIO NIŠTA OD ONOG ŠTO SAM TRAŽIO….ALI DOBIO SAM SVE ŠTO MI JE TREBALO…
ŽIVI ŽIVOT BEZ STRAHA I SUOČI SE SA PREPREKAMA I ZNAJ DA IH SVE MOŽEŠ SAVLADATI…..

Ika

To, kar pravis samo zivljenje nauci,..Tisto zadnje, kar mi zelis, je moj najvecji zivljenski cilj, zal me podzavest vedno preseneti, mater, bi moral gasilce najet, da bi z brizgalno ispral mojo gresno duso…
Pepi

Sem rekla, da vas pogrešam. Vse, brez izjem, sam ne bi blo fer, če bi tebe posebej iskala. Torej, pogrešala tvoj pozdrav….Pa če nisi opazu, ostali tudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close