Najdi forum

Pogovori s Si.mobilom

Da se nevežem na zgornje vprašanje. Zanima me, kaj se šteje pod druga omrežja. Je to tudi stacionarc? Hvala.

Sklenjeno imam naročniško razmerje, vednar sem vmes dopolnila predpisano starost, ko le to ni več mogoče v celoti podaljšati. Zanima me, kaj lahko storim, saj sem vezana na simobil za 24 mesecev, v obliki, kakršni sem sklenila naročniško razmerje pa ne morem podaljšati v celoti, kaj lahko naredim? Saj sem se namreč vezala pod določenimi pogoji. Ali to pomeni, da pogoji vezave ne držijo več?

Hvala za pojasnilo

Živjo,

imam paket orto u nulo, pa me zanima do katere starosti ga lahko koristim, in ali je kaka varijanta kot je bila pred časom, da si ga podaljšaš tudi po tej določeni starosti?

Ravno se odločam o nalupu novega telefona. Telefon uporabljam predvsem za klicanje in sms-e, občasno za srfanje po internetu. Niham med Sonny Ericssoni in HTC-ji. Če vzameme HTC-ja, ki je pametni telefon, ali nujno, da vzamem zraven še opcijo za mobilni internet, ali ti telefoni res toliko porabijo, čeprav internet uporabljam zmerno? Kaj mi svetujete?

Kolegica je pred 1, 5 letom skupaj z orto paketom vzela tudi opcijo 201, sedaj je dopolnila 30 let in bi želela opcijo 201 umakniti. Ali lahko to stori brez kakršnihkoli komplikacij?

Lepa hvala

V kratkem bo poteklo dve leti, od kar sem vaša naročnica. Ali moram sedaj kaj storiti, je potrebno naročnino podaljšati, če želim ostati pri vas?

Sklenil sem naročniško razmerje s Simobilom in vzel tudi telefon. V zadnjem času sem spoznal kar nekaj oseb, ki pa imajo številke v drugih omrežjih. Vprašal bi, kaj lahko naredim, saj ne bi želel imeti visokega računa. Ali obstaja kakšna opcija, da bi dali kakšen dodatek, da bi lahko klical bolj poceni v druga omrežja?

Tone

Pozdravljeni,

do akcije 50% več minut v druga omrežja ste upravičeni le v primeru, da se ponovno vežete z nakupom telefonskega aparata ali popustom na mesečni račun, za nadaljni dve leti. Akcija velja na paketih S, M, L in XL zame. Če izberete paket M ali L zame, dobite tudi 2 EUR popusta na naročnino, za vedno.

Predlagamo, da se oglasite na najbližjem prodajnem mestu, kje vam bodo najlažje svetovali izbiro pravega paketa za vas.

Lep pozdrav, Nina

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Pozdravljeni,

Pod druga omrežja se štejejo vsa druga mobilna in stacionarna slovenska omrežja.

Lep pozdrav,
Nina

Pozdravljena,

Predvidevamo, da imate sklenjen ORTO paket in da ste sedaj dopolnili 31 let, vezava na ORTO paketu pa se še ni izekla. Upamo, da smo se prav zastopili.

ORTO paket se lahko sklene le do dopolnjenega 31 leta. Ko dopolnite 31 let, tudi če vezava še ni potekla, vam zamenjamo paket v XS ZAME. Seveda pa lahko vi sami, kadarkoli po svoji želji zamenjate paket s tistim, ki vam bolj ustreza.

Če bi imeli še kakšno vprašanje, pa nam le sporočite.

Lep pozdrav, Nina

Pozdravljeni,

ORTO paket lahko koristite do dopolnjenega 31 leta, Izjema so tisti ORTO uporabniki, ki so akcijo ORTO za vedno izkoristili lani jeseni ali predlani. Ti imajo lahko ORTO paket za vedno.

Prepričani smo, da boste tudi med novimi paketi ZAME našli takega, ki vam bo ustrezal.

Lep pozdrav, Nina

Dragi forumaši, ura je odbila 12: 30 in naznanila zaključek današnje Javne tribune.

Najlepša hvala gostom Javne tirbune, Si.mobilovim svetovalcem za izčrpne odgovore. Prav tako hvala tudi vam, obiskovalci foruma Starševski čvek, ki ste se odločili z vprašanji in izkušnjami pridružiti Javni tribuni.

V kolikor imate še kakšno vprašanje ali bi želeli izvedeti več iz sveta mobilne telefonije, lepo vabljeni na spletni [b][i]forum Računalništvo in mobilna telefonija[/i][/b], kjer lahko med drugim preberete tudi pretekle Javne tribune, ki so zbrane v temi z naslovom [b][i]Pogovori s Si.mobilom[/i][/b]

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Pozdravljeni,

Kolegica je upravičena do opcije 201 do dopolnjenega 31 leta, jo pa lahko predčasno kadarkoli izklopi. To lahko stori sama na portalu Moj Si.mobil, s klicem na brezplačno številko 080 40 40 40, nam pošlje sporočilo na info@simobil.si ali nas obišče na prodajnem mestu.

Lep pozdrav,
Nina

Pozdravljeni,

Če želite po preteku vezave ostati naša naročnica, se lahko odločite za ponovno vezavo ali obdržite paket, ki ste ga uporabljali do sedaj, brez ponovne vezave.

Lep pozdrav,
Nina

Pozdravljeni,

Stanje porabe prenosa podatkov lahko spremljate na portalu Moj Si.mobil, kjer lahko vidite analizo porabe prenosa podatkov tudi za zadnjih par mesecev. Tako lahko dobite konkretnejšo informacijo, koliko sedaj dejansko porabite. Že sedaj lahko vklopite katero od opcij mobilni internet za krajše obdobje in preverite, koliko to vpliva na vaš račun.

Prenos podatkov pri pametnih telefonih je načeloma višji, saj se aplikacije tudi same osvežujejo. Žal je težko oceniti, kakšna bo razlika v vašem primeru, saj je zelo odvisno od uporabnikovih navad in spletnih strani, katere obiskujete.

Če se boste odločili, da je vezava z opcijo mobilni internet za vas smiselna, vam bo to tudi znižalo ceno telefona.

Lep pozdrav,
Nina

Pozdravljeni Tone,
novi paketi ZAME vključujejo tudi zakupljene minute v druga mobina in stacionarna omrežja.
Na portalu Moj Si.mobil si lahko v analizi porabe pogledate količino klicev v druga omrežja za pretekle mesece in si boste na podlagi te informacije lažje izbrali paket, ki bo za vas najbolj ugoden.

Če imate ORTO paket ali enega od starih paketov ZAME, si lahko vklopite opcijo, ki vključuje 201 minuto v druga mobilna omrežja.

Lep pozdrav,
NIna

Imam ORTO v nulo. Zanima me, cena klica-npr. 1 min. iz EU v SLO.
Hvala in lp.

Pozdravljeni,

Cena klica iz EU v Slovenijo v partnerskih in ostalih omrežjih znaša 0,4680€/min (60 sekundni obračunski interval).

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

rad bi uprašal eno vprašanje . oktobra lani sem kupil nov telefon preko orto v nulo sedaj pa bi kupil novega preko iste naročnine je to mogoče ali se v nobenem primeru neda?

Pozdravljen Tilen,

Je mogoče 🙂
Ob doplačilu in podaljšanju naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev lahko takoj po podaljšanju naročniškega razmerja kupiš nov telefonski aparat ali opremo za dostopanje do Mobilnega interneta. Višina doplačila je odvisna od tega, kdaj si sklenil Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi še moral biti v naročniškem razmerju. Vrednost doplačila si lahko izračunaš na naši spletni strani, preveriš na naših prodajnih mestih ali pokličeš brezplačno številko 080 40 40 40.

Več o predčasnem nakupu telefona in o izračunu doplačila najdeš na naši spletni strani.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

vprašanje v zvezi z nokio c7

mam en problemček. prej je vse normalno delovalo, par dni nazaj pa se preko mobitela nokia c7 hočem vpisati na facebook in mi napiše tole: Opozorilo skripta: sorry, please uninstall and reinstall communities. drugač fb-ja na mobitelu nisem nič uporabljala, le enkrat ker sem hotela videt kako dela.
kaj naj bi to pomenilo in kaj moram narest da bo delovalo spet?

Pozdravljeni,

na mojem novem HTC Desire S-u mi je prenehalo delovanje opcije vibriranja. Telefon ne vibrira za kakršna koli obvestila, prav tako ne ko ga prižgem. Sem naredil factory reset pa nič ne pomaga. Vprašanje bi bilo ali je mogoče telefon glede na to da je bil kupljen pred kratkim (6.5.2011) zamenjati oz. ali bi lahko dobil novega? Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem.

Za uporabo Facebooka na Nokiji se je potrebno prijaviti v OVI. Upor.ime in geslo pridobite z registracijo v OVI.

V primeru, da takoj javi napako, je pri Nokia aparatih prvi korak ta, da se preveri uro ter datum (pri datumu je pomembna letnica 2011). Če so podatki pravilni, je drugi korak povrnitev tovarniških nastavitev. Če tudi to ne pomaga, je tretji korak posodobiti preko OVI Suite aplikacije (v primeru da posodobitev ni, ponovno namestite isti software).

Če vam nič od naštetega ne bo pomagalo, se obrnite na uradni servis za Nokio, ki je Teleray d.o.o.. Nahajajo se na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, telefon servisne službe pa je 01 476 08 02.

Upamo, da vam bo kaj od navedenega le pomagalo.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Pozdravljeni,

Svetujemo vam, da se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste telefon kupili in razložite problem. V primeru okvar novih telefonov je postopek tak, da se ga pošlje na pooblaščeni servis, saj lahko le oni preverijo oz. odpravijo napako. V vmesnem času na naših prodajnih mestih lahko dobite nadomestni telefon.

Upamo, da bo vaš novi telefon hitro deloval tako kot je treba in ga boste lahko nemoteno uporabljali.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Za uporabo Facebooka na Nokiji se je potrebno prijaviti v OVI. Upor.ime in geslo pridobite z registracijo v OVI.

V primeru, da takoj javi napako, je pri Nokia aparatih prvi korak ta, da se preveri uro ter datum (pri datumu je pomembna letnica 2011). Če so podatki pravilni, je drugi korak povrnitev tovarniških nastavitev. Če tudi to ne pomaga, je tretji korak posodobiti preko OVI Suite aplikacije (v primeru da posodobitev ni, ponovno namestite isti software).

Če vam nič od naštetega ne bo pomagalo, se obrnite na uradni servis za Nokio, ki je Teleray d.o.o.. Nahajajo se na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, telefon servisne službe pa je 01 476 08 02.

Upamo, da vam bo kaj od navedenega le pomagalo.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor[/quote]

hvala!
vse to sem naredila, pa še vedno ne dela.
internet dela, tudi v ovi trgovino se lahko vpišem in dela vse, le facebook in aplikacije (top apps) ne delajo. namestila sem tudi aplikacijo IM for nokia – chat on the go, in tudi ne dela, javlja nek error.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close