Pogovori s Si.mobilom
Moje vprašanje se pa glasi… Pred časom sem vzela naročniško razmerje nase, ampak za nekoga drugega- sestro, ki me je po domače povedano zafrknila, po dobrem letu kar naenkrat v dveh mesecih nabila ogromna računa, katera ni hotela plačati. Kasneje sem to jaz poravnala v pol leta v obrokih (NI šlo v sodno izterjavo). Od tega je cca. 5 mesecev. Sama sem včasih imela Simobil in bi zelo rada šla nazaj, ampak ne vem, če lahko sedaj???
Draga Kanita,
razumemo, da ste imeli neprijetno situacijo. Vendar, če ste poravnali vse obveznosti, ni nobenega razloga za bojazen, da ne bi mogli skleniti novega naročniškega razmerja. Svetujemo vam, da se zglasite v najbližji naši poslovalnici, kjer vam bodo naši svetovalci glede na vaše klicne navade svetovali najprimernejši paket.
Vnaprej dobrodošli (ponovno) pri nas.
Lep pozdrav,
Maja
Pozdravljena Ančka,
predlagamo vam, da na našem portalu Moj Si.mobil preverite vašo porabo (zgodovina klicev v Si.mobil omrežju, količina klicev v druga omrežja, količina poslanih SMS sporočil in količino prenesenih podatkov) in na podlagi porabe preverite kateri paket bi vam najbolje ustrezal.
Če ste ortovka (do 31 let) se lahko odločite za enega izmed orto paketov. Če ste prerasli orto lahko izbirate med enim izmed novih paketov ZAME.
Lep pozdrav, Iris
Pozdravljeni,
ali je telefonski aparat odklenjen je odvisno od samega ponudnika mobilne telefonije. Svetujemo vam, da se o tem pred nakupom posvetujete pri ponudniku storitev. V trgovini smete vprašati prodajno osebje, da preizkusite SIM kartico v svojem telefonu.
Svetujemo vam, da se zglasite na našem prodajnme mestu, kjer lahko preizkusite telefone. Kdo ve, morda vam bo zaslon na dotik odgovarjal 😉
Lep pozdrav, Nina
Jaz se pridružujem zgoraj zapisanemu.
Vendar bi sam imel še dodatno prošnjo. Ali bi lahko Si.mobil izdelal eno ponudbo z izračunom stroškov. Zelo dodelano, saj bi želel imeti analizo, po kolikšni tarifi bom klical kam in kdaj se mi bodo eventuelno obračunali klici z drugo tarifo, če bom prekoračil kakšne omejitve?
Pozdravljeni,
svetujemo vam, da se zglasite v enem izmed naših centrov, kjer se boste lahko osebno pogovorili s svetovalcem o ponudbi, ki bi bila najboljša za vas. Lahko pa nam pišete na info.poslovni@simobil.si in naši svetovalci vas bodo kontaktirali.
Lepo pozdravljeni, Iris
Pozdravljena!
Za popolni nadzor nad porabo priporočamo SIMPL na kartice oz. Simpl z računom. Na slednjem lahko porabo spremljate z vklopom brezplačne storitve SIMPL stanje, ki omogoča uporabniku dnevno prejemanje SMS sporočila z informacijo o stanju. Če je otrok starejši od 12 let lahko postane uporabnik ORTO paketov (odvisno od porabe, ampak npr. ORTO U NULO + opcijo 201) starš, ki pa je naročnik pa lahko spremlja porabo v Mojem Si.mobilu.
Druga možnost je preverjanje porabe s ključno besedoSTANJE na 9443, kjer lahko starši ali otrok kadarkoli preverijo stanje na otrokovem telefonu.
Vsekakor pa predlagamo pogovor z otrokom in skupno določitev pravil uporabe telefona. Za pomoč pa tudi priporočamo, da si pogledajo brošuro ORTO odgovorni starši.
Lep pozdrav,
Maja
Pozdravljeni,
seveda je možno. Z mamo se ogasita v enem izmed naših prodajnih mest, kjer boste uredili prenos številke. S seboj prinesita osebni dokument, davčno številko in račun, ki ne sme biti starejši od 90 dni.
Že vnaprej dobrodošli pri nas.
Lep pozdrav, Iris
Pozdravljeni,
svetujemo vam, da se zglasite v enem izmed naših centrov, kjer se boste lahko osebno pogovorili s svetovalcem o ponudbi, ki bi bila najboljša za vas. Lahko pa nam pišete na info.poslovni@simobil.si in naši svetovalci vas bodo kontaktirali.
Lepo pozdravljeni, Iris[/quote]
Pozdravljeni,
tudi vam svetujemo, da se za najboljšo ponudbo za vas obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.
Lep pozdrav,
Iris
Najlepša hvala gostom današnje Javne tribune, Si.mobilovim strokovnjakom, za izčrpne odgovore in hvala tudi vam, dragi obiskovalci foruma Starševski čvek za vprašanja in izkušnje.
Si.mobilovi strokovnjaki so bili že nekajkrat gostje Javne tribune na Med.Over.Netu. Pretekle Javne tribune so sedaj zbrane v skupni temi na [i][b]spletnem forumu Računalništvo in mobilna telefonija[/b][/i]
Vabljeni k branju teme z naslovom Pogovori s Si.mobilom[/b][/url][/i]
Pozdravljena še enkrat,
vaša številka, ki jo trenutno uporabljate bo delovala do dneva prenosa številke v Si. mobil omrežje. Ko se bo prenos izvršil ( o tem boste obveščeni z SMS sporočilom), boste v telefonski aparat vstavili novo SIM kartico, ki jo boste prejeli na našem prodajnem mestu. Po tem boste zopet dosegljivi na svojo številko.
Lep pozdrav, Nina
Pozdravljeni,
paket lahko zamenjate preko portala Moj Si.mobil, s klicem na brezplačno številko za pomoč uoprabnikom 080 40 40 40, ali pa nam željo sporočite na info@simobil.si
Če ste vezani na podlagi Pogodbe o prodaji telefonskega aparata, se vam zaračuna strošek menjave paketa, ki je izračunan na podlagi dveh meril:
– razlika med ceno telefonskega aparata (s katerim ste vezani) med paketom, na katerega delate menjavo in paketom, iz katerega delate menjavo
– število mesecev do konca vezave. Razlika v ceni telefonskega aparata se razdeli na obdobje vezave (24 mesecev) in pomnoži s številom mesecev do konca vezave.
V obračunskem obdobju je možna le ena menjava paketa.
Za prehod s starejših paketov na enega od novih paketov ZAME vam zaračunamo strošek migracije v znesku 20 EUR.
Lep pozdrav, Iris
Vas zanima
[list]
[*] kateri paket je najbolj primeren za vas, za vašega otroka?
[*] kako lahko nadzirate porabo, znižate račun?
[*] kateri telefon iz ponudbe bi bil za vas najbolj primeren?
[*] ali lahko mobilni internet preizkusite preden ga kupite?
[*] …[/list]
Na ta in še mnoga druga vprašanja lahko dobite odgovor v času Javne tribune, ki se je pravkar pričela.
Lepo pozdravljam goste današnje Javne tribune, Si.mobilove svetovalce, ki bodo v uri, ki je pred nami, pomagali poiskati odgovore na vse vrste splošnih vprašanj iz sveta mobilne telefonije.
Dragi forumaši, lepo vabljeni, da se z vprašanji in izkušnjami pridružite Javni tribuni, ter povprašate naše današnje goste, kar vas zanima.
Forum je zaprt za komentiranje.