Pogovori s Si.mobilom
Pozdravljena, ne zame!
Tudi na Si.mobilu lahko uporabniki izbirate med širokim naborom paketov, ki vključujejo tako pogovore v druga omrežja, kot tudi SMS in MMS. Hkrati se vsi Si.mobilovi uprabniki med seboj v našem omrežju kličete za 0 €. Tekom leta pa v posamzenih promocijskih akcijah še dodatno omogočamo znižanje vaših računov.
Seveda pa je na koncu odločitev vsakega posameznika kaj mu predstavlja večjo dodano vrednost.
Ura je odbila 13 in naznanila zaključek današnje javne tribune.
Najlepša hvala našemu današnjem gostu iz podjetja Si.mobil, za izčrpne in poučne odgovore, za katere smo prepričani, da so bili in še bodo marsikomu v pomoč.
Hvala tudi vam, dragi obiskovalci foruma za vaša vprašanja in odgovore.
V kolikor imate še kakršnakoli dodatna vprašanja, vabljeni na forum: Računalništvo in mobilna telefonija >> http://med.over.net/forum5/list.php?39
Tanja 14 pozdrvljeni!
Ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja lahko izkoristite ugodnosti v obliki subvencioniranega nakupa telefonskega aparata ali bonus na pogovore.
Ob prehodu na Si.mobil lahko obdržite vaš star telefonski aparat in le zamenjate SIM kartico, ki jo prejmete ob sklenitvi naročniškega razmerja.
Pozdravljeni,
zaenkrat uporabniki, ki zamujajo s plačili, še vedno prejemajo opomin v tiskani obliki. Prizadevamo pa si, da bi v prihodnje tudi opomine prejemali v SMS obliki. Zato uporabnike pozivamo, da se nam pridružijo pri ekoloških odločitvah in se odločijo, da opustijo prejemanje papirne oblike računov in se raje odločijo za prejemanje e-računa ali se odločijo za plačilo svojih obveznosti prek direktne bremenitve (trajnik). Če se boste odločili za plačevanje prek direktne bremenitve, vam ne bo potrebno skrbeti glede plačevanja pomina, saj ga ne boste prejeli.
Če se boste odločili za bodisi prejemanje e-računa bodisi za plačevanje prek direktne bremenitve, vas bomo nagradili za vaše dejanje. O ugodnostih si več preberite tukaj: e-račun: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=A2E443C1-868A-B087-D245-A040B2A31366&linkid=article, direktna bremenitev: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=565818F7-B3A2-C053-FA00-D335A19C020B&linkid=article.
Lep pozdrav,
Pozdravljen, tadej_z!
Z Aktom o prenosljivosti je cena prenosa številke med operateji 5€. Ob priklopu naročniške številke lahko Si.mobil svojim novim uporabnikom zaračuna priključnino v znesku 11€. V kolikor je novi naročnik prenesel številko iz Haloja v naročnino priključnine ne zaračunamo. Kot bonus strankam v naročniško razmerje dodatno prenesemo dobroimetje s katerim si dodatno zniža višino računa.
Pozdravljeni,
naše omrežje za širokopasovni mobilni dostop do interneta smo nadgradili s tehnologijama HSDPA 7.2 in HSUPA 2.0. Hkrati smo povečali zmogljivosti omrežja in vam tako omogočili še boljšo izkušnjo s storitvami mobilnega interneta.
Pokritost prebivalstva z našimi storitvami:
Standardne storitve 2G (GSM/GPRS): 99,6%
Prenos podatkov (EDGE): 90%
Širokopasovni mobilni internet 3,5G:
– HSDPA 7.2: 64%
– HSUPA 2.0: 30%
Naš zemljevid pokritosti in načrtovane nadgradnje si lahko ogledate tukaj: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=25FA5F0F-2EAE-2498-49CB-C12EEAD77BFC&linkid=content.
Lep pozdrav,[/quote]
99% ??????????????????????? Pa kaj potem jaz res živim v zadnji luknji na svetu? Ker ( JV Slovenija) plezam po strehi, če hočem poslat sms. Ravno zaradi tega prehajam k mobitelu.
Pozdravljeni,
naše omrežje za širokopasovni mobilni dostop do interneta smo nadgradili s tehnologijama HSDPA 7.2 in HSUPA 2.0. Hkrati smo povečali zmogljivosti omrežja in vam tako omogočili še boljšo izkušnjo s storitvami mobilnega interneta.
Naš zemljevid pokritosti in načrtovane nadgradnje si lahko ogledate tukaj: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=25FA5F0F-2EAE-2498-49CB-C12EEAD77BFC&linkid=content.
Lep pozdrav,[/quote]
99% ??????????????????????? Pa kaj potem jaz res živim v zadnji luknji na svetu? Ker ( JV Slovenija) plezam po strehi, če hočem poslat sms. Ravno zaradi tega prehajam k mobitelu.[/quote]
pokritost signala na določenih območjih je katastrofalna. sem iz goriških brd, simobilov zemljevid pokritosti je obarvan v zeleno po skoraj celotnem območju, torej naj bi bil signal po skoraj celotnem ozemlju, kar je povsem neresnično.
medtem ko se je konkurenca zmigala in pojačala signal, je simobil očitno še nekoliko zaspan. žal mi pogodba velja še eno leto, tako da ne morem prestopit k drugemu operaterju.
ne vem kako je na drugih območjih, ampak menim da je situacija podobna.
lp
Pozdravljeni,
Lep pozdrav,[/quote]
99% ??????????????????????? Pa kaj potem jaz res živim v zadnji luknji na svetu? Ker ( JV Slovenija) plezam po strehi, če hočem poslat sms. Ravno zaradi tega prehajam k mobitelu.[/quote]
Tudi v brežiškem in dobovskem koncu je bolj tako tako… Jaz doma (okolica Brežic) imam redko probleme, danes pa sem izgubila signal v Brežicah v nakupovalnem centru in že večkrat v kakšnih trgovinah. Kolegica, ki je doma 2 km severneje od mene ima v svoji hiši doma samo v določeni sobi signal. Ko sem bila pri frizerju v Brežicah, je rekla frizerka, da če sem na simobilu, naj grem v en kot klicat, ker je le tam signal.
Pozdravljeni,
Ves čas se trudimo, da bi bili naši uporabniki zadovoljni, neglede na to, kje živijo in kam potujejo.
@Anika, za vas imamo veselo novico, da se bo signal na vašem koncu izboljšal še pred koncem leta, še posebno na območju Čatežkih toplic in Brežic.
@Imfao na območju Goriških brd si že vrsto let močno prizadevamo za izboljšanje signala, za kar je zaradi razgibanosti terena potrebna postavitev novih sprejemno-oddajnih postaj. Iskali smo primerne lokacije v Medani in Dobrovem, vendar žal zaradi izrazitega neodobravanja lokalne skupnosti do dogovora še ni prišlo. Z iskanjem novih rešitev nadaljujemo in upamo, da bomo lahko kakovosten signal omogočili tudi vam.
Informacijo imamo tudi za našega uporabnika iz JV Slovenije, kjer še v letošnjem letu načrtujemo mnogo izboljšav, kar lahko preverite na naši spletni strani.
Za vsa dodatna vprašanja, smo vam vedno na voljo.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Ura je 10 in kot obljubljeno, začenjamo z današnjo javno tribuno na temo:Mladi in mobilni telefoni
Gost današnje javne tribune je: Miran Razoršek, Si.mobilov vodja segmenta za mlade, ki bo v uri, ki je pred nami, z veseljem odgovarjal na vsa vaša vprašanja in dileme.
Gosod Milan, najlepša hvala, da ste se vabilu odzvali in da boste danes gost naše javne tribune.
Obiskovalci foruma starševski čvek, kar pogumno z vprašanji na dan, kajti javna tribuna se je pravkar začela.
Pozdravček
Na svojem prvem telefonu sem imela opcijo, da sem sama naložila melodijo za zvonenje. Dobila sem črke, ki sem ji vtipkala v primeren prostor in si tako brezplačno naložila melodijo po mojem okusu. Kolega si je pa sam izmislil melodijo-saj je glasbenik in si jo je naložil, zakaj tega novi telefoni nimajo? Morda sem jaz bolj štorasta in imajo, ampak si ne znam naštimati. Mi lahko kako pomagate?
Lep pozdrav.
Obstajata dve možnosti in sicer:
– Prenos telefonske številke iz naročniškega razmerja na predplačniško razmerje oz. pakete brez mesečne naročnine; v tem primeru je potrebno doplačilo zaradi predčasnega odkupa vezave
– Ali pa zamrznitev naročniškega razmerja; to pomeni, da številke v določenem obdobju ni mogoče uporabljati niti se ne plačuje naročnina, iztek vezave pa se potem v tem primeru podaljša za npr. 6 mesecev
miran
Lep pozdrav Manica.
V tem primeru gre za mladoletno osebo in naročniško razmerje sklenejo starši oz. eden od staršev, ki je tudi nosilec naročniškega razmerja.
To pomeni, da lahko s posebnim geslom, ki ste ga prejeli na Si.mobilovem prodajnem mestu kadarkoli preverite porabo svojega sina.
To storite ali s klicem v klicni center na brezplačno telefonsko številko 080 40 40 40, preko storitve Si.asistent, ki je na voljo na http://www.simobil.si ali s poslanim sporočilom SMS na številko 9443 in ključno besedo STANJE ali preko portala Vodafone live! na mobilnem telefonu.
Tekočo proabo lahko torej kadarkoli preverite, možnosti pa je več.
Upam, da sem odgovoril na vaše vprašanje.
Lep pozdrav.
Vse je odvisno od tega kater telefon imate oz. kaj ta telefon omogoča. Nekateri telefoni že imajo programček s katerim si lahko sami izdelate osnovno melodijo in jo uporabite za zvonenje, pri novejših telefonih pa obstaja tudi množica brezplačnih programov, ki si jih lahko naložite na telefon in vam omogočajo komponiranje.
Gotovo pa lahko vašo priljubljeno melodijo najdete na portalu Vodafone live! in jo uporabite za predigro ali zvonenje.
miran
Lep pozdrav.
Za mladoletno osebo naročniško razmerje na Si.mobilu lahko sklenejo le starši ali zakoniti zastopniki. Starši so na pogodbi navedeni kot naročniki, otroci le kot uporabniki.
Kot naročnik pa imate seveda popolno kontrolo nad naročniškim razmerjem in s tem tudi vpogled v specifikacijo klicev.
Starši imate torej možnost nadzora klicev svojih otrok.
mr
Lepo pozdrav!
Priporočamo naročniški paket ORTO U NULO, ki je posebej prilagojen klicnim navadam mladih, njihovim željam in potrebam. Za le 10 € na mesec bo vaš sin klical na vse Si.mobilove številke za 0 €/min, pošiljal sporočila SMS in MMS za 0 €. Prav tako pa je v paket vključenih še dodatnih 100 MB za prenos podatkov.
V tem trenutku pa lahko izkoristite še naročniško akcijo ORTO ZA VEDNO, kjer lahko izbirate med odličnimi telefoni in dodatnim prenosom podatkov, skupaj kar 300 MB.
Z mamo sva hoteli babici za rojstni dan podariti telefon. Bili sva ravno na simobilu, zato me veseli, da lahko še tukaj vprašam.
Nisva ravno želeli zapraviti celega premoženja in tudi telefon sva želeli bolj osnovni, ki pa ga je dandanes zelo težko najti. Na naročnino ga nisva mogli vzeti, saj bi nato medve oziroma tista, ki bi ga vzela, morala 2 leti plačevati telefonsko naročnino s katerim bi ga odplačala
Sedaj pa sprešujem, kako lahko podarim telefon nekomu za darilo, da bi bi pocen in to brez da bi plačevala potem jaz naročnino?
Forum je zaprt za komentiranje.