Najdi forum

Pogovori s Si.mobilom

Za uporabo Facebooka na Nokiji se je potrebno prijaviti v OVI. Upor.ime in geslo pridobite z registracijo v OVI.

V primeru, da takoj javi napako, je pri Nokia aparatih prvi korak ta, da se preveri uro ter datum (pri datumu je pomembna letnica 2011). Če so podatki pravilni, je drugi korak povrnitev tovarniških nastavitev. Če tudi to ne pomaga, je tretji korak posodobiti preko OVI Suite aplikacije (v primeru da posodobitev ni, ponovno namestite isti software).

Če vam nič od naštetega ne bo pomagalo, se obrnite na uradni servis za Nokio, ki je Teleray d.o.o.. Nahajajo se na Riharjevi ulici 26 v Ljubljani, telefon servisne službe pa je 01 476 08 02.

Upamo, da vam bo kaj od navedenega le pomagalo.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor[/quote]

hvala!
vse to sem naredila, pa še vedno ne dela.
internet dela, tudi v ovi trgovino se lahko vpišem in dela vse, le facebook in aplikacije (top apps) ne delajo. namestila sem tudi aplikacijo IM for nokia – chat on the go, in tudi ne dela, javlja nek error.[/quote]

Pozdravljena,

V tem primeru bo res najbolje, da se obrnete na pooblaščeni servis, saj vam bodo tam najlažje pomagali. Številko imate v prejšnjem postu.

Upamo, da hitro uredite.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Lep

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

pridejo kdaj na simobil tudi telefoni xperia? Če pridejo mi povejte kdaj pribljižno.

Pozdravljen,

mobilna aparata Sony Ericsson Xperia Arc S ter Sony Ericsson Xperia ray prihajata na naše prodajne police v novembru.

Svetujemo vam, da spremljate našo spletno stran, kjer vam nudimo informacije o prihajajočih mobilnih aparatih in sicer pod rubriko Napovedujemo.

Lep dan vam želimo

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Imam eno vprašanje za vas si-mobil.
Imam paket 3 zame in vezavo 24 mes.zaradi novega mobilnega aparata.
Ker niti približno ne porabim toliko,koliko trenutno plačujem v paketu,se mislim čez slabo leto odjavit iz simobila.Kakšni so stroški glede odhoda iz simobila s pogojem,da si obdržim svojo številko?Ali moram iti ven točno tisti dan,ko mi poteče pogodba,ali lahko zamudim kakih par dni?Kateri paket mi po preteku pogodbe avtomatski obesite na moje ime ,ker ta paket uradno več ne obstaja?Me tudi obvestite par dni po poteku pogodbe,kako mslim z vami sodelovati v bodoče,ali ne?
Rade volje bi vsa ta vprašanja zastavil osebno v vaših centrih,vendar sem naletel na skrajno neprijaznostvaših uslužbencev v Celju in na Ptuju,zato se več ne vračam na omenjena mesta niti pod razno-žal.
Že vnaprej hvala za odgovore.

Pozdrav,
Ko sem v Beogradu in gostujem na VipNet omrezju mi, ko me nekdo klice ki ga imam shranjenega v imeniku ne izpise njegovega imena (kot kjerkoli drugje kjer sem gostoval ), ampak mi samo pokaze njegovo stevilko.

Pozdravljeni!
Slišala sem govorice, da pri Simobilu zmanjšate račun zaradi telefonskega mrka. Ker sem bila od 1.2. 2014 do11.2. 2014 brez signala in tako čisto nedosegljiva, ker nisem šla iz Cerknice (tudi sms-ov nisem mogla pošiljati ali prejemati, kaj šele klicev), me zanima ali se bo to kaj poznalo pri obračunavanju naročnine? Vem, da se bo poznalo pri obračunavanju klicev, zanima me ali bo zaradi nedosegljivosti manjša naročnina?

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav

Vanja

Nakup potnega list a, Visa, licence in izkaznice za vožnjo (((xavisalvador.org.gov@gmail.com)))

Najboljše potni listi Real Kakovost in certifikati ponarejenih poroke in vožnje nove ID-je in drugo kakovosti nakup in zdaj smo najboljši hologrami visoke in stroji za ponavljajoče več kot 13million dokumentov izven ravni mainstream svet. -IDs Skeniranje Da … -HOLOGRAMS: Simboli -Bar enaka IDS SCAN -UV: Da IDS s hitro ladijskega prometa – email podporo

Salvador mahammat kontakt …….

(((Xavisalvador.org.gov@gmail.com)))

Telefon / + 243903456245 ……

WhatsApp …. + 243903456245

Real in ponaredek ID “19.95 50 voznikov in osebne izkaznice državnih voljo državna licenca. Vključuje voznik postavi na magnetni trak ali tridimenzionalne podobe črtno kodo na hrbtu za odpremo 0,2 posel dan (2,95 poštnine). najbolj realni ponaredek ID “na internetu. enake kakovosti, visoke ločljivosti, ki naprave uporabljajo upravljanje. Trenutni .JPG poslati veljavno licenco ali .gif sliko in spreminja svoje ime, datum rojstva, omejitev dovoljenja, številko itd Izdelujemo najboljše ponaredek ID spletne prodaje lažne identitete UK / EU, osebne dokumente, lažno identiteto kanadski lažne identitete avstralski v mnogih drugih državah ponarejenih potnih listov, vozniških dovoljenj napačne bančne izpiske false, da smo moramo opredeliti potrebe zajeti. Lažni ID vključiti varnostne funkcije, kot so realne fotografije in hologrami, UV vodnimi žigi, globokem tisku, posebne vrste papirja, in fluorescentnih barv in čipi RFID, črtne kode, ki ustrezajo podrobnosti in več. ponarejenih osebnih dokumentov, so enaki za pravo stvar in vse druge strani in kot taki, smo najboljši. Nova identiteta za zaščito vaše zasebnosti in ponovno vzpostavitev svobode. ključne besede:

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-je v Avstraliji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Avstrija

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID iz ZDA

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-UK

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Kanada

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-ji v Nemčiji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Italija

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-ji v Franciji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Finska

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Norveška

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Danskem

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Švedskem

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Irska

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-je iz Kitajske

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Romuniji

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Madžarskem

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Bolgariji

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Belgiji

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-je v Švici

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Španija

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Brazilija

Nakup pristne kakovostne ponarejene potne liste, vozniško dovoljenje “in ID-Ruska federacija

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Mehika

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Grčiji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Portugalska

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Estonija

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Latvija

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Malti

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-je na Islandiji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Grenlandija

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Južna Afrika

nakupom ponarejenih potnih listov izvirnega visoko vožnjo “in ID-Jamica

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Nizozemskem

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Češkem

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Južni Koreji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Litva

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Kirgizistan

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Luksemburg

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Hrvaška

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Ciper

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-je v Turčiji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Panama

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Kuba

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Gvatemala

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Monako

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Slovaška

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-jev v Sloveniji

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID Srbije in Črne gore

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID na Poljskem

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Paragvaj

Original nakup kakovostne ponaredek potnega lista, vozniškega dovoljenja in ID-je na Filipinih

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Zelandiji

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Malezija

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID-je iz Japonske

Nakup ponarejene potne liste, kakovostno izvirno voznik “in ID-Argentina

Nakup kakovostne ponarejene potne liste, originalno vozniško dovoljenje “in ID-je v Bosni in Hercegovini

Nakup pristne kakovostne ponarejene potne liste, vozniško dovoljenje “in ID-Alžirija (https://www.facebook.com/passport1978/?fref=nf)

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Libiji

nakup lažne potne liste prvotna visoke vožnje “in ID v Egiptu

Nakup pristne kakovostne ponaredek potnega lista, vozniškega dovoljenja “in indie ID

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close