Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pogostitev sodelavcev

pogostitev sodelavcev

Med mojimi sodelavci je navada, da za posebne dosežke in dogodke pripravimo pogostitev. Zdaj sem na vrsti jaz in sem čisto brez idej. Običajno je “potrebno” pripravit glavno jed (narezek, pizza, meso na različne načine….) in pa sladice. Rada bi pripravila kaj domiselnega in hkrati nekaj takega, kar ne zahteva veliko priprave. Imate mogoče kakšno idejo? Pa seveda navodilo, kako to pripravit. Hvala,

Natalija

Ideja za sladico – naredi sadno solato, za sklede uporabi polovice melon, noter pa nareži banane, ananas, pomaranče, seveda sredico melone, in kar pač misliš, da še paše. Sladkaj (ali pa tudi ne). Zraven npr. kupi vaniljev sladoled ali smetano….
Da melonina polovica stoji, spodaj malo odreži, da bo ravno.

Prigrizek je lahko tudi kraška panceta navita na grisine.Zelo praktično, ker ne potrebujete pribora, je pa zamudna priprava.. Potem pa še sir(npr ementalec) narezan na kocke postrežen skupaj z orehi, gauda narezana na kocke potresena z drobnjakom, belo grozdje in belo vino ali peneče vino. Sama vedno pripravljam tako, da pribor ni potreben in se uporabljajo prsti ali pa zobotrebec. Odvisno pač od navade in prostora. Pri nas to “opravimo” kar v pisarni po končanem delovniku, tako da…

LP
EvaK

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close