pogostitev ob prvi plači
Ker sem se prvvič zaposlila in ker bom dobila prvo celo plačo rabim vašo pomoč.Pravijo ,da je treba ob prvi plači častit oz pripravit pogostitev.Pa me zanima kaj naj pripravim za okrog 10-15 sodelavcev ?Malico imamo orgaznizirano tako ,da ne vem kaj naj pripravim ,da ne bo preveč vsega.Hvala za pomoč
Ah daj no bit pametna! Danes pa res ni praksa, da dobš službo in se je držiš kot klop naslednjih 40 let!!! Danes se služba manja v povprečju na 5-7 let!
Avtorici pa:
Jaz ti tudi svetujem pladenj raznega sadja (jagode, ananas, grozdje,….) in kašno pecivo ali minjone.
Jaz sem jih ob nakupu nove hiše počastila z jagodno kupo (jagode, sladoled, smetana, posuto z praženimi mandeljni in karamelo) in/ali ledeno kavo, ter pladnjem mini tortic.
Mimogrede imam vprašanje glede postrežbe sadja. Kako postrežete ananas? Olupljen, v rezinah, narezan na kocke?
Ne vem, ali sem samo jaz tako smotana, ampak meni gre rezanje ananasa prav na živce. Vse lepljivo, sok spusti, če ga režem na koščke, polno olupkov, potem ne vem, ali bi ga jedla z vilico, s prsti, z zobotrebci. Po zobeh se nabira, če ni pravilno ponujen. Skratka, meni ne uspe 🙁
Kupiš poseben nož za rezanje ananasa.
Forum je zaprt za komentiranje.