Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pogoltniti spermo?

pogoltniti spermo?

Zame velja: oralno zadovoljiti in ne končati v usta. Od mojega dragega je sperma tako grenka, da če bi jedel en teden samo ananas, še zmeraj bi bila zanič. Še dobro, da se tudi on tega zaveda (enkrat sem mu rekla, naj jo kar sam proba) in me ne sili.
Kar pa se njega tiče, počne vse tri stvari (-a ližete; -če ližete, vtikate jezik v nožnico; -če ližete, vtikate jezik v nožnico in ližete okoli analne odprtine;). Jebatga, na srečo je malo bolj pujsast in mene to čisto nič ne moti.. hehe

meni se pa zdi normalno, da če pogoltnite partnerjevo spermo, da se bo njemu zdelo, da ga sprejemate 100% itd. S čimer se tudi strinjam. Ni pa nujno, da to tudi izvedem.

Ko konča rabi namreč itak nekaj časa, da pride k sebi in v tistem času imam priliko, da zadevo izpljunim. Vem, da ni fer, vendar tudi meni – ni užitno.

Kakor mi paše, pojem, posrkam,poližem, razmazem po sebi, usmerim kam drugam, odvisno od razpolozenja, kakor mi paše!

sam, da je čisto in dišeče po ženski, men paše vse. še bolj fino pa je prej malo namazat z oljčkom, erotične masažce, vmes ko masiraš malo poližeš, ga vtakneš in izvlečeš in jo hecaš. če vidiš, da ji paše okoli ritke, pa ji tut tam malo povrtaš z jezičkom (hm.., kar pa seveda ni garancija, da bo šel tudi dildo notri :)))

treba je samo upoštevati načela: ne dildota v lulo, pa pol v ritko, pa spet v lulo, brez ga prej umit.

na konc pa ni ga lepšga, ko se pa sperma, pa vlaga in slina pomešajo :)))

no, to je to, ko pol lahko rečeš: hočem te imeti celega/lo al pa nič

To je pa pač kakor komu paše. Men ma ogaben okus in nebi tega za nobeno stvar dol požrla. res ma včasih boljši okus, včasih pa slabši. Moj niti ne pije alkohola, ma kak pir… Menda je res odvisno od tega kaj ješ, ananas :)) hehe vsi o tem govorijo, moj je nekje slišal eno varianto za banano (in se mi je zdelo čudno, zakaj tolk banan kr naenkrat je…), no ja, po sadju res nima okusa, ker pol bi si jaz delala šejke iz tega 🙂

Ampak ti si pa ornk usekan,zakaj je pa zakompleksana,če ne pogoltne?Bolj se bi mi zdela zakompleksana,če ga ne bi oralno zadovoljila,kot pa da ne pogolte-tisto je samo en sluzast izloček,neprijetnega okusa in če si navajen na dobro hrano,ti gre verjetno po tistem na bruhanje.Meni gre!Ne bi pa tega tok forsirala,da bi na koncu ubogega luštnega in res fajn človeka pobruhala,ni ravno najlepši prizor.

Nikjer ne piše,da je treba pogoltniti.To je pisal en drug odbiti Žan!

Se podpišem pod Majo!

haha maja :))) ja, verjetn bi jst tud… bruuh 🙂 moj pa drugač nima predsodkov, in ne zahteva od mene tist kar on nebi (to bi blo bolano…), če je kak moški tak, se naj zamisli nad sabo.

Žal tudi meni okus ni ravno všeč in mi sili na bruhanje ko dobim nekaj čudnega toplega, sluzastega v usta, ne hvala in res ni najlepši prizor da bi ga pobruhala. Drugače se mi ne gravža nič ampak to pa ni zame, že jajca na oko pečena, ki se še malo vlečejo me spravijo na školjko tako da tudi sperma nima pogojov da ostane v mojem želodčku pa čeprav bi si to želela ker kot večina moški si tudi moj nadvse želi da bi goltala, a ne gre. Prva varianta bo kar pravšnja zame.

Oprosti, še nisem poskusil 🙂

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Še ena opcija:

– grgrati?

oralno zadovoljiti in končati v usta in pogoltniti

moja jo vedn pospravi v usta in me potem strastno zaliže z spermo na jeziko tak da si jo delima men je super okus.

kar se pa lizanja tiče pa vtaknem jezik v vsako lukno in preneham šele po orgazmu.

prva varianta

A lahko ena potrdi ananas teorijo? 🙂

A lahko ena potrdi ananas teorijo? 🙂

saj veš tisto …. različni avtorji različno opredeljujejo teoretične ugotovitve, enako, če ne še bolj različno je to v praksi. 🙂

Tako, da najboljše je takšne potrditve iskat iz lastnih izkušenj. Jaz ti predlagam, da se ful naješ ananasa in napiješ soka, potem pa tvojo povprašaj (ali pa obratno) :)))

Kar se tiče lizanja češplje ni boljšega okusa kot sok iz češpljice in prav uživam, ko mojo obdelujem.
Not pa okoli pa vse kar pride na pamet. Oj Bibita raje povej kaj ti počneš oz kaj ti je všeč in ne saj veš tisto…

Oj primorc25, upam, da tudi tvoja uživa pri tvojem opravilu 🙂

Nevem je nikoli nisem vprašal ampak po njenem obnašanju bi reke,l da ja čene drugega se kar topi med nogami 🙂

a je že gdo probal polizat spermo iz vagine?

probajte je odličnega okusa ko se pomšata tvoj in njen sok skupaj

Visokovredne beljakovine je potrebno zaužiti!

To ne boš nikoli zvedel he he

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Odkar sem prvič pogoltnila partnerjevo spermo se je vse začelo spreminjati. Začela sem hujšati na nobeni dijeti nisem bila jedla sem normalno,ampak všeč mi je to ker sem bila prej bolj okrogla zdaj pa ne več

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close