Pogojni izpit
Pozdravljeni!
Pred dobrim letom sem naredil neumnost in napihal, kazen je bila odvzem izpita. Takrat ste mi zelo pomagali za kar se vam še enkrat zahvaljujem. Izpit sem pogojno obdržal, preizkusna doba je bila eno leto, preteče čez nekaj dni, v tem času nisem naredil nobenega prekrška, opravil sem delavnice, potrdilo dostavil sodišču, dodatnih pogojev (recimo še enkrat zdravniški pregled) nimam. Kaj sledi? Kot vem mi sedaj ni treba narediti nič, vendar… Pogojno obdobje se bo izteklo, kot pa vem se točke brišejo šele po dveh letih. Kaj se zgodi, če v letu, ki sledi naredim kakšen blažji prekršek – hipotetično 10 km/h preveč v naselju ali kaj podobnega?
Pozdravljeni, najprej poglejte za koliko časa vam velja zdr. pregled. Če vam poteče morate opraviti novega in v.d. na ue podaljšati veljavnost v.d. Kar se k.t. tiče jih nimate. Vas pa sodišče še leto dni po poteku t.i. pogojne dobe spremlja. KAr pomeni, da če bi ponavljali prekrške vam lahko naknadno odvzamejo v.d. saj bi smatrali, da niste rehabilitirali. To bi vam moralo pisati v sklepu, ki ste ga dobili, ko so vam odobrili pogojno. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.