Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev POGODBO O VKLJUČITVI v usposabljanje na delovnem mestu – ZZ

POGODBO O VKLJUČITVI v usposabljanje na delovnem mestu – ZZ

Meni so celotno DSP oduzeli in nisem več upravičena do nje. Mi ni jasno po kakšnih kriterijih, ker kolegica je lepo prejela naprej in v isti višini. Sem dala pritožbo in vsakič jo bom ponovno vložila, ker ne veljajo iste pravice za vse.

Z 31.01. mi je prenehala DSP. Jo ta mesec še prejmem? Ali se izplačuje za tekoči mesec vnaprej?

dobiš še za ta mesec.

se opravičujem, dobiva se jo do tistega meseca dokler velja odločba, zdaj za februar ne dobiš, ker ti je odločba potekla 31.1, sem mislil, da smo še januarja.

Pozdravljeni. Mene zanima ali ti med usposabljanjem pripada še socialna pomoč, ker si še v evidenci brezposlenih( ti ne teče delovna doba) ??

Lep pozdrav!
Tudi mene zanima kako je s socialno pomočjo, ter usposabljanjem na delovnem mestu? Se socialna pomoč prekine, ali se samo zmanjša? Je potrebno takoj javiti spremembo, ali se počakala do prvega nakazila? O tem piše na spletu zelo malo.

Evo tudi jaz opravila to usposabljanje na delovnem mestu. Seveda me niso zaposlili naprej tako, da sem dalje iskalka zaposlitve. Sem prejemnica socialne pomoci in sem danes dobila novo odlocbo, ki se glasi, da sem opravicena za znesek 70 eur na mesec in zdaj mi naj nekdo pove kdo je tu nor. Ali ti ljudje resnicno razmisljajo, da je dovolj ta denar, ki sem ga prisluzila za nadaljne 3 mesece?. S 70 eur bom placala poloznice in normalno zivela, 3 mesece pa sem bila hlapec delodajalki in kljub temo opravila delo korektno. Pa kje mi zivimo.

Pa lep dan!

Pozdravljeni!
Naj vam povem, da sem ravno na usposabljenju dotalno izkoriščanje na strani delodajalca. Delam nekaj dni in sem cele dneve v podjetju plačano imam 40 ur na teden od ZZ. Če prijviš zavodu ta nima v pogled koliko ur si ti dejansko delal, najprej opozoriš delodajalca in ga spomniš na pogodbo, ki se jo mora držati in si drugi dan črna ovca. Ali pa pokličeš na ZZ kakšne probleme imaš in in ta ZZ pokliče delodajalca. In kakšen je odgovor za je to pač takšen začetek haha. Delovec ni nič krit.

Mat* ste pa tud ovce, če v pogodbi nekaj velja tak se dela, če delodajalec krši in če ni ukrepa takoj enostavno ne pridete delat, mrš taka golazen delodajalska, saj ni čudno, da smo na dnu, tujci se nam smejejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close