pogodba . vprašanja
Dobila sem možnost dela s podjemno pogodbo.Sem na Zavodu in dobivam denarno soc. pomoč od CSD, ker sem bila že dalj časa nezaposlena.Zdaj pa: moram povedati na CSD, da delam po podjemni pogodbi,in če ne bodo zadovoljni z menoj – nikoli ne veš – kaj bo potem.Kaj naj naredim na Zavodu. Enkrat sem že delala po podjemni pogodbi 2 meseca, ampak je bilo vse to tako malo – vse skupaj cca. 300 evrov, pa nisem nič javila. Saj vem, da me boste šinfale, ampak v dveh mesecih dobit 3oo evrov, se pravi da sem dobila vsak mesec zraven tistih 2oo od csd še 15o evrov, pa res nisem obogatela.Torej, kaj mi je storiti. Delala bom nekako junij, julij, avgusta kolektivni, septembra pa me bodo, če bodo zadovoljni vzeli v službo za ne vem še določen ali ned. čas. In če spet izvisim, pa vse to odjavim, se splača za 2 meseca. Rabila bi kakšen strokoven odgovor, ne šinfanja da sem parazit in izkoriščevalec, ker komaj živim tudi s temi 15o evri, ki sem jih dobila takole. Osnova je pa 5oo evrov.Upam da bo, tako so rekli, če bo bomo pa videli.lp
Forum je zaprt za komentiranje.