Pogodba o zaposlitvi in odpovedni rok
Pozdravljeni,
gledam pogodbo o zaposlitvi in imam clen o odpovednem roku. Zapisano je samo naslednje:
[code]
Odpovedni rok delavca, ki poda redno odpoved pogodbe o zaposlitvi, znasa 3 mesece.
[/code]
Kaksen odpovedni rok pa velja, ce poda redno odpoved pogodbe delodajalec?
Ker ni posebej napisano velja zakonska podlaga – torej 30, 45, 60 dni… glede na delovno dobo pri tem delodajalcu?
Meni se je zdelo, da velja 3 mesecni odpovedni rok za obe pogodbeni stranki. A v pogodbi vidim, da se verjetno motim!?
Lahko kdo to pokomentira, ker sem cisti laik na tem podrocju.
Hvala
Dobil sem namero o odpovedi iz poslovnih razlogov. Odpovedni rok imam 45 dni. Trenutno imam se nekaj lanskega dopusta. Kako je najboljse narediti z dopustom? Porabiti celotni lanski in del letosnjega ali samo lanskega? Predvidevam, da se dopust enako steje v odpovedni rok, edino, ce grem na dopust predno mi vrocijo odpoved?
Ima kdo kaksen nasvet kako odpoved najboljse izkoristiti? 🙁
Namera o odpovedi še NI odpoved, od katere prične teči odpovedni rok.
Star dopust definitivno izkoristi, ker sicer propade. Če se ne boš zaposlil do 30.6., seveda izkoristi tudi sorazmerni del novega dopusta, ker skoraj noben novi delodajalec ne bo dopustil prenos vsega dopusta, niti ni tega dolžan storiti.
Ja, dopust se šteje v odpovedni rok, pač takrat boš lahko doma namesto v službi. Povprašaj vse v službi, kako so si oni to predstavljali, saj so tam tudi za to, da svetujejo, da povedo, česar delavci ne vedo. Včasih so možni tudi določeni dogovori, vendar to za sabo potegne še marsikaj drugega.
Kako odpoved najbolje izkoristiti? No, pri odpovedi iz poslovnega razloga ti pripada odpravnina + nadomestilo na zavodu. Upam pa, da slednjega ne boš potreboval, v tem času intenzivno išči novo službo, poskusi narediti kak tečaj, prekvalifikacijo, če je potrebno. Ali pa si enostavno vzemi čas zase, za premislek, kaj bi rad počel, in da se spočiješ ter umiriš od tega neljubega dogodka.
Srečno!
Hvala za odgovor.
Mi je pa jasno, da namera se ni odpoved in da odpovedni rok tece od naslednjega dne od dejanske odpovedi.
Glede na dogodke bom zelo verjetno dobil odpoved jutri (7.5.). Zanima pa me, ce bi bil zdaj se 10 dni na dopustu, bi me lahko jutri vseeno odpustili ali bi morali pocakati, da pridem iz dopusta?
A lahko porabim vec kot sorazmerni del letosnjega dopusta do konca odpovednega roka (odpovedni rok se bo po vsej verjetnosti koncal pred 30.6.)?
lp
Če bi bil na dopustu, bi ti lahko odpoved vročili kasneje, torej ko se vrneš. Ali bi bilo to pametno ali, ne, je seveda vprašanje (delodajalec najbrž ne bi bil najbolj zadovoljen s takšnim “odnosom”, po drugi strani ti pa tudi dopusta najverjetneje ne bi odobril).
Za koriščenje dopusta je najbolje, da se dogovoriš kar z delodajalcem. Če je normalen, seveda razume, da ti ni več biti v službi in ti bo dovolil tudi, da si dlje časa doma. Če želi komplicirati, je lahko zgodba drugačna. Če gledamo pa čisto logično, potem ne bi nihče mogel iti recimo januarja na tedenske počitnice (če nima starega dopusta).
Glede koriscenja dopusta pred sklepom o odpovedi me zanima zaradi teka odpovednega roka in posledicno izplacila regresa. Ce mi odpovedni rok potece pred 30.6., ce prav razumem, dobim polovico regresa. Ce pa po 1.7., pa naj bi dobil celoten regres.
Vprasanje ostaja ali me lahko odpustijo med koriscenjem dopusta in mi med dopustom ze tece tudi odpovedni rok?
lp
Ja, regres je vezan na pravico do dopusta. Če si v koledarskem letu zaposlen manj kot 6 mesecev, si upravičen do 1/2 dopusta in posledično 1/2 regresa. V naslednji službi si upravičen do sorazmernega dela dopusta in regresa, ta delodajalec ti mora ob prenehanju delovnega razmerja dati potrdilo, kjer je napisano, koliko si prejel regresa in koristil dopusta.
V času, ko si na dopustu, ti odpovedi osebno v službi ne morejo vročiti. Lahko bi ti jo poslali na dom.
Moje vprašanje se je glasilo – ali misliš, da ti bo delodajalec zdaj odobril dopust, pred vročitvijo odpovedi?
Kako to, da ti odpovedi še niso vročili?
Forum je zaprt za komentiranje.