Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POGLEJTE, KAKŠEN KIKS SE JE ZGODIL V SERIJI SKRITO V RAJU!

POGLEJTE, KAKŠEN KIKS SE JE ZGODIL V SERIJI SKRITO V RAJU!

Lara je Marka poklicala po igralčevem pravem imenu, torej MATEJ!

https://www.metropolitan.si/scena/tv/skrito-v-raju-matej-zemljic-kiks-napaka/

Koga to briga?  Kiksov je v teh poptv serijah ogromno, od pozabljenega besedila do čudnega momljanja kadar igralci ne vedo kaj bi morali reči, do slabih kadrov, svetlobe, zvoka….

Odgovor na objavo uporabnika
Haha haha, 03.05.2024 ob 14:17

Lara je Marka poklicala po igralčevem pravem imenu, torej MATEJ!

https://www.metropolitan.si/scena/tv/skrito-v-raju-matej-zemljic-kiks-napaka/

So what.

Ta slo serija je  po dolgem času čist luštna- poleg krimi serij posnetih po  romanih Tadeja Goloba.

Tudi “Ines” je v enem delu bolj na začetku svojega moža “Renatota” poklicala Primož, kar je igralčevo pravo ime.

Res je. V Ines se niste nič spotikali. Napake se dogajajo, je pa to fajn kriminalka, skoraj resničnostni sov o našem zdravstvu. Bolje kot kakšna romantična saga.

Se zgodi, da se igralec/ka zmoti.  Sama serija je bolj tako. No, ljubezenska zgodba, romantična serija- kakor poimenujejo take žajfinice- ni. Malo meji na kriminalko.  Saj zadnjih nekaj epizod je kar napeto. Kdo ve, kakšen bo konec! Presenečenje? Upam . Najslabše bo, če se bo prav medlo končalo.

Na koncu se bo izvedelo, da imata Mark in Lara istega očeta. Najbrž? Pa da za tisto nesrečo je bolj kriva čarovnica Julka.

Morda je Mark v nesreči na morju ubil Larinega očeta,  pa tega niti sam ne ve ?!

Ariia354, 04.05.2024 ob 08:52

Morda je Mark v nesreči na morju ubil Larinega očeta,  pa tega niti sam ne ve ?!

Nekaj časa govorijo o nesreči v vodi  (Mark ima tudi take blodnje), terapevtki pa je povedal, da je nekoga povozil do smrti. Kaj je sedaj prav? Oboje najbrž ne. So scenaristi malo “pozabili”?

Pa Saška je ali ni hči od mesarja?

ni čist, 04.05.2024 ob 08:58

Nekaj časa govorijo o nesreči v vodi  (Mark ima tudi take blodnje), terapevtki pa je povedal, da je nekoga povozil do smrti. Kaj je sedaj prav? Oboje najbrž ne. So scenaristi malo “pozabili”?

verjetno povozil  v morju z vodnim skuterjem ali čolnom.

Je še komu Lara zoprna ali samo meni?

Alaria, 04.05.2024 ob 09:14

verjetno povozil  v morju z vodnim skuterjem ali čolnom.

Možno, da je koga s skuterjem, motornim čolnom.

to ni nič takega, 04.05.2024 ob 07:47

Se zgodi, da se igralec/ka zmoti.  Sama serija je bolj tako. No, ljubezenska zgodba, romantična serija- kakor poimenujejo take žajfinice- ni. Malo meji na kriminalko.  Saj zadnjih nekaj epizod je kar napeto. Kdo ve, kakšen bo konec! Presenečenje? Upam . Najslabše bo, če se bo prav medlo končalo.

to ni nič takega

Ja, se zmoti. Ampak zato pa je za njim in kamerami še cela ekipa ljudi z režiserjem na čelu, katerih naloga je, da take napake opazijo in popravijo, se pravi še enkrat posnamejo. Ta napaka se jim je v teh nekaj delih zgodila že drugič, kar je že prav smešno in malomarno. Malo več profesionalnosti ne bi škodilo, pa tudi če gre samo za eno nepomembno majhno slovensko serijo. Še naše vaško gledališko društvo take napake popravi, kadar kakšno svojo predstavo snemajo.

Mushroom, 04.05.2024 ob 09:29

Je še komu Lara zoprna ali samo meni?

Meni je tudi lik Lare zelo zoprn. Kraljica drame, iz vsake muhe naredi slona, takoj ko Mark ne skače pol metra od tal od veselja naredi celo štalo in mu teži, da kaj je narobe in da sigurno noče bit z njo, kup ljudi spravlja v slabo voljo zaradi afere njene tete, kar se je prav nič ne tiče, moralizira o varanju, medtem ko se je enkrat na začetku sama lizarila z Markom, čeprav je bila v zvezi z Dinom, in Dino je največji car, kljub vsemu, kar ji je naredil, svojo teto bi pa na križ pribila, poleg nje pa še vse druge, ki so pokazali kanček razumevanja za situacijo. Ko je najedala Marku, da ne bi smel več hodit k njej na terapijo zaradi tega, je pa pokazala velikansko mero sebičnosti. V resničnem življenju ne bi hotela osebe s takim karakterjem niti blizu.

Ja meni je, 04.05.2024 ob 10:16

Meni je tudi lik Lare zelo zoprn. Kraljica drame, iz vsake muhe naredi slona, takoj ko Mark ne skače pol metra od tal od veselja naredi celo štalo in mu teži, da kaj je narobe in da sigurno noče bit z njo, kup ljudi spravlja v slabo voljo zaradi afere njene tete, kar se je prav nič ne tiče, moralizira o varanju, medtem ko se je enkrat na začetku sama lizarila z Markom, čeprav je bila v zvezi z Dinom, in Dino je največji car, kljub vsemu, kar ji je naredil, svojo teto bi pa na križ pribila, poleg nje pa še vse druge, ki so pokazali kanček razumevanja za situacijo. Ko je najedala Marku, da ne bi smel več hodit k njej na terapijo zaradi tega, je pa pokazala velikansko mero sebičnosti. V resničnem življenju ne bi hotela osebe s takim karakterjem niti blizu.

Hočeš reči, da ima Lara dvojna merila? Ja, bi znalo bit kaj takega.

A nima Lara nekam velik trebuh… Ok, sej drugac tud ni suhica, ampak recimo zadnjic v tistih kavbojkah pa tudi pri oblekcah, ima kar sirok pas..

Ker recimo njena frendica Melani tud ni suhica, ima pa lepo ozek pas.. Se mi.zdi,da Lare ne oblecejo dobro, da bi zakrili trebuh.

Lfk, 04.05.2024 ob 13:12

A nima Lara nekam velik trebuh… Ok, sej drugac tud ni suhica, ampak recimo zadnjic v tistih kavbojkah pa tudi pri oblekcah, ima kar sirok pas..

Ker recimo njena frendica Melani tud ni suhica, ima pa lepo ozek pas.. Se mi.zdi,da Lare ne oblecejo dobro, da bi zakrili trebuh.

Pri Lari je kostumograf slabo naredil. Edino, če je bil to prav namen. Punco slabo, precej neokusno in njeni postavi neprimerno obleči. Če smo iskreni, nihče  ni prav dobro oblečen(primerno). Mogoče še najbolj stari doktor. Od žensk pa prav nobena.

kostumografija, 04.05.2024 ob 14:14

Pri Lari je kostumograf slabo naredil. Edino, če je bil to prav namen. Punco slabo, precej neokusno in njeni postavi neprimerno obleči. Če smo iskreni, nihče  ni prav dobro oblečen(primerno). Mogoče še najbolj stari doktor. Od žensk pa prav nobena.

Meni se zdita pa Nada Bučar in Julija zlo fajn oblečeni.

To so “filmske napake”. Vedno se jih najde… Pa sej je zabavno jih odkrivat.

Lik Lare  je dekle, ki je zelo  ekološko osveščeno in usmerjeno . Zato nosi garn štrikane topke ( naravni materiali), ni nikakor naličena in naflajsana v maska make up,  ne skače v štiklcih po kam terenu naokoli,  kot npr. lik Saška. In stilisti jo čisto primerno oblačijo, primerno njenim nazorom, vizijam in poslanstvu biti tudi ekološka pravičnica in pripadnica. Zato hodi naokoli  v Tevasicah in z nahrbtnikom, popolnoma preprosto in skromno, nevpadljivo , tudi v kamp.

Mene pri liku Lare moti edino to, da je  po scenariju tako samozadostno mlado dekle – torej moška in ženska v eni sami osebi,  sploh v delu njenega odnosa do Marka,  ko ga res odrine v trenutkih njegove psiho stiske in ko se ji odpira, pa mu nazaj moralizira, kot da je ona njegov psihoterapevt; , ko bi vsako nežno ženstveno dekle ga objelo in ko je tako popolnoma neupravičeno kritična do afere med njeno teto in Davidom – ko se vtakne tudi v  stanja drugih na partnerski ravni, ki jo koneckoncev čisto nič ne brigajo, samo zato ker je  taka moralna pravičnica in bi rada rešila ves svet in vse situacije. Sama kot lik nima tudi tiste pristne čustvene, ženske, miline, dekliščke čustvenosti in nežne čustvene kemije do Marka, ki je nežen fant, čustveni softi, ranjen, ker ga namerno psihira celo lastna mati. In ker lik Lara nikakor še ne razume tiste odrasle partnersko izkušene erotične partnerske privlačnosti, ki je  (bila) med Davidom in Nado.

Drugače pa – noro, kako eni globoko filozofirate , kako izgledata v resnici  vizuelno igralki   Gaja  Filač in Melani Mekicar.  Primerjate velikosti trebuhov mladih punc.

Ena351, 04.05.2024 ob 14:19

Meni se zdita pa Nada Bučar in Julija zlo fajn oblečeni.

Sta – in imata tudi odlični postavi za svoja leta. Vse jima pristoji, kar oblečeta 🙂

Meni tudi, sploh Nada, je tudi moj stil, Julija tudi dobro ustimana, ampak ni ravno moj stil, ki ga nosim..

Alaria, 04.05.2024 ob 14:31

Sta – in imata tudi odlični postavi za svoja leta. Vse jima pristoji, kar oblečeta 🙂

Res je.

A. zdaj smo že pri cunjah.. Meni so top oblecene in tudi pase jima zelo, Julija in Nada Bučar. Tudi mesarjeva žena je solidna, ji paše, njenemu liku. Mogoče tudi tajnica, ampak vseeno ne tako kot prvi dve..

Od moških sta mi dobro napravljena star Steiner in od Julije mož, David.

Najslabše oblečeni Lara, Melani,tudi  sestra od Nade včasih..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close