Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija poglej, preden umaknejo

poglej, preden umaknejo

tudi naši napredujejo v tekmovalnosti, kdo bo več
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/ognjeni-sankrockerski-videospot.html

Mah,
dve nage babe, k se valata po tleh… Brezveze, kr neki. Kokr vem, je finta koncertov v muski. Za naslednjič predlagam šnelkurs kleklanja med koncertom, pa mogoče izdelovanja pletenih košaric.
Mah…

Imajo zanič muziko, pa se morajo posluževat takih taktik, da privabijo gledalce. Gledalce, ja! Poudarek na moškem spolu in poudarek na gledati in ne poslušati:)

Ja enim je všeč drugim ne. Kaj je to tako težko razumet.

Enim je, drugim ne. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Enim je, drugim ne. ;)[/quote]

Meni se zdi to posiljevanje in prisila. Ne moreš rečt “pa ne gledat, če ti ni všeč” nekomu, ki je prišel na koncert in pač gleda koncert, zdaj pa mora kar naenkrat gledat zraven še striptiz??!! Če hočeš striptiz, greš v striptiz bar, če pa hočeš koncert, greš na koncert. Zdaj pa ni več tako, ali kaj?

Mene bolj moti, da sem ta posnetek videl na Čarli TV in to v dopoldanskih urah (nekaj 9:30 je bilo). Saj nisem zagovornik cenzure, toda mislim, da bi takšni posnetki defenitivno spadali v nočni (in ne dopoldanski) program.

New Report

Close