Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pogled v karte

pogled v karte

Prijatelj se odmika, pa ne vem zakaj? Mi lahko kdo pogleda v karte.. hvala

Še meni prosim: hcerina prihodnost me zanima. Hvala že vnaprej.

Pod temo jasnovidci, vedeževalke imate telefonsko od dobrih, ki gledajo.

Prej sem bila skor 10 let v težaški službi in sme jo brez nostalgije zapustila za novo.

Zdaj je drugače, zdaj sem že 3. mesec v novi službi, kjer mi ni več nič težko, a  denarja pa je tukaj manj, tako da sem vedno brez.

Ali mi lahko poveste, če mi bodo zaposlitev podaljšali? Ali bom šla delat nekaj drugega ali pristala na zavodu?

Hvala lepa.

Zanima me, kako kaže z mojim zdravjem in ali bova s simpatijo naredila korak naprej? thanx

Dvigujem temo, če se me mogoče kdo “usmili” in mi vrže karte na mizo. thanx

Pa pi…. če si tuk zeliš nekega vpogleda bo treba kam poklicat. Nič ni zastonj.

A kdo ve kdaj bojo ukinl PCT sranje 😀

Ah,…

Najprej opozorilo: nisem Mesija, ne delam profesionalno, ne prevzemam odgovornosti za vaše odločitve ali dejanja, prosim za realistična pričakovanja in zavedanje, da so samo karte. For entertainment purposes ONLY! Pa ne vtikam se v zdravje, zaposlitve in zelo specifična vprašanja.

M=mečev, k=kelihov, P=palic, N=novcev

@Lubika678

Sodba, 4m, vitez k, visoka svečenica, 2p, kralj in kraljica n; v ozadju obešenec.

Vzela sta si čustveno pavzo, odmor za premislek kako naprej, ali je to, to kar si želita ter premlevata in načrtujeta kako naprej. (Oziroma on/ona). Ni nakazano, da bi bil kakšen spor, nesoglasje ampak bolj prijetno-dolgočasna rutina, ki si jo želi prekiniti/dopolniti z malo čustvene razburkanosti (dobre, ne drame).

Nekako kot je zelo prijetno vsak na kavču gledat nanizanko in prinaša veliko udobja v vsakdan, je še vedno zabavno iti kdaj pa kdaj v kino gledati film. Še vedno sta drug drugemu uteha stabilnosti, in ni potrebe po prisilnem spreminjanju sebe v bolj “živahno” osebo, kar pa ne pomeni, da se nikoli ne ločita od rutine in dopustita drug drugemu ločene izkušnje.

Je še ena možnost, če sta bolj “živahna” prijatelja (v smislu party people), da si je zaželel več stabilnosti (trenutno ali v življenju) in poskuša to doseči.

V vsakem primeru: (čarodej, 8k, 2k, qm, 9n) izkoristi ta “premor/dopust” za sebe in svoje cilje, želje, ambicije, hobije – sigurno imaš dovolj stvari, ki si jih odlašala in se jih izvaja samostojno; njej/ njemu pa omogoči čustveni odmik, ki ni zavračanje tebe ampak iskanje sebe. Bo zelo lepo uravnotežilo vajin odnos ali notranje okolje, imej malo bolj objektiven pogled na situacijo, v smislu, da ne gledaš odmika se od mene, zavrača me; ampak realistično npr. Če je na tesnem z denarjem, je restavracija kar draga, če nadomešča v službi je utrujen, če si želi poskusiti zvezo z eno drugo mora investirati čas in energijo. Naj te ne bo strah stabilnosti in umirjenosti, ko si sama (beri v družbi), čas ki ga preživimo sami s seboj je tudi lep. Izkoristita ta dopust od rutine zase in svoje zorenje.

@Anonimno7534

7n, An, 9p, VP; Puščavnik, qm ravnovesje, Ak, 2k.

Trenutno se malo obotavlja, odlaša, malo si izbira kaj je najbolje zanjo in se je malo odmaknila od stresa (zdi se mi, da bolj čustvenega stresa) z namenom, da bolj objektivno išče in najde rešitev ali izboljšavo, ki bi ji omogočilo več harmonije v življenju. “Kmalu” se ji bo ponudila neka nova priložnost (bolj zemeljska), do katere bo sicer precej sumičava in defenzivna, a ji bo ponovno vzbudila iskrico strasti (ne nujno spolne, lahko je strast do službe, šole, hobija itd), vzporedno pa bo tudi njen “hladen” odmik se počasi otoplil.

Na kratko – malo je “tečna” in hoče svoj mir, da premisli kaj si želi ter kaj jo stabilno in dolgoročno osrečuje. Bo počasi bolje. Nič ne pride čez noč, včasih je treba malo počakati in si odpočiti, na Triglav ne šprintaš v enem kosu. Počasi se daleč pride, naj si vzame čas za premislek o dolgoročnih odločitvah in čustvenih investicijah.

@me bodo vzeli dalje al ne

Preveč resno vprašanje – ne morem

@lubika360

Zdravje preresno; okoli simpatije sem pripravljena pogledati energije:

Svečenica, ravnovesje (narobe), kralj P,K, 4in5m, 4in5k, VN, luna(narobe)

Zdi se mi, d atudi sama čutiš, da nekaj ni čisto … Kul – in ni mišljeno kot sumljivi tip ali podobno, ampak da nekaj ni. Neravnovesje/nerecipročnost, apatija, nesigurnost, neka trma in siljenje, neznano/skrito, zelo strastno pa čustveno (v smislu Hot and Cold)…

Mislim, da si bolj zaljubljena v podobo idejo, kot v osebo. Ne sili in Rini toliko vanj, vidim eno počasno stabilno priložnost, da poskusita – samo zelo veliko slabega in veliko razočaranja, če se prehitro zaletita brez, da bi drug drugega “videla” kot samostojno bitje brez predsodkov (v smislu, če imaš dobre ocene v šoli si zihr piflar, če imaš rad videoigre ne moreš biti športnik).

Pač res je ful veliko nezdrave, zaletave energije – ne zlovešče ampak histerične. Pojdi počasi, spoznaj ga kot osebo, ne kot idejo ali status. Pa bodi pozorna na recipročnost.

Sem se enkrat vrgla za nasvet – trenutno mi deluje kot bodoča grenka izkušnja. Ne izsiljuj željenega rezultata za vsako ceno in pazi se zavajanja in neke “dvojnosti/dvoličnosti”. Vse so bile v enih nasprotjih (5m/2k; Am/Cesar-narobe, 10m/10n, 7k/7n, 5n, kn/3m, …)

Naj bo izkušnja in ne poguba – res deluje kot čustveni vlakec smrti kjer, ko bo dobro bo noro dobro, ko bo slabo pa grozno – vedi kdaj odnehati.

Sorry za “slabo” napoved.

Kot sem že predhodno napisala – realistična pričakovanja glede kart, ker nisem Mesija, če se pa že grem vedeževanje pa tudi ne bom zaJ*.

Lp

Anonimno4811, lahko še meni, prosim? Kako mi kaže glede ljubezni? Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4811, 06.10.2021 ob 09:01

@me bodo vzeli dalje al ne

Preveč resno vprašanje – ne morem

@lubika360

Zdravje preresno; okoli simpatije sem pripravljena pogledati energije:

Svečenica, ravnovesje (narobe), kralj P,K, 4in5m, 4in5k, VN, luna(narobe)

Zdi se mi, d atudi sama čutiš, da nekaj ni čisto … Kul – in ni mišljeno kot sumljivi tip ali podobno, ampak da nekaj ni. Neravnovesje/nerecipročnost, apatija, nesigurnost, neka trma in siljenje, neznano/skrito, zelo strastno pa čustveno (v smislu Hot and Cold)…

Mislim, da si bolj zaljubljena v podobo idejo, kot v osebo. Ne sili in Rini toliko vanj, vidim eno počasno stabilno priložnost, da poskusita – samo zelo veliko slabega in veliko razočaranja, če se prehitro zaletita brez, da bi drug drugega “videla” kot samostojno bitje brez predsodkov (v smislu, če imaš dobre ocene v šoli si zihr piflar, če imaš rad videoigre ne moreš biti športnik).

Pač res je ful veliko nezdrave, zaletave energije – ne zlovešče ampak histerične. Pojdi počasi, spoznaj ga kot osebo, ne kot idejo ali status. Pa bodi pozorna na recipročnost.

Sem se enkrat vrgla za nasvet – trenutno mi deluje kot bodoča grenka izkušnja. Ne izsiljuj željenega rezultata za vsako ceno in pazi se zavajanja in neke “dvojnosti/dvoličnosti”. Vse so bile v enih nasprotjih (5m/2k; Am/Cesar-narobe, 10m/10n, 7k/7n, 5n, kn/3m, …)

Naj bo izkušnja in ne poguba – res deluje kot čustveni vlakec smrti kjer, ko bo dobro bo noro dobro, ko bo slabo pa grozno – vedi kdaj odnehati.

Sorry za “slabo” napoved.

Kot sem že predhodno napisala – realistična pričakovanja glede kart, ker nisem Mesija, če se pa že grem vedeževanje pa tudi ne bom zaJ*.

Lp

Pozdravljeni .

Ali bi se lahko prosim pogledali meni v karte, zanima me na splošno, glede otrok, kako bosta naprej, šola in splošno in glede ljubezni?

Hvala

@anonimno4811, eno samo nakladanje brez repa in glave nič določenega ?‍♂️

Pred leti smo imeli dobrega bralca iz kart, žal ga ni več.

Zelo dobro. Hvala lepa

Mene pa zanima, ali sem prijatelju všeč ali mu je samo prijetno z mano?

Radovednica953, 06.10.2021 ob 09:28

Anonimno4811, lahko še meni, prosim? Kako mi kaže glede ljubezni? Hvala.

@Radovednica953

Zdi se mi, da imaš za seboj ene precej slabe izkušnje zaradi katerih si defenzivna in se nisi več pripravljena boriti (na agresiven način), in bolj čakaš, da pride do tebe.

Vidim, da prihaja neka priložnost, se pa vseeno moraš tudi sama malce potruditi v smislu načtruj, delaj na sebi in zvezi, vlagaj, investiranj toliko kot si pripravljena pustiti in s toliko kompromisi kot si jih pripravljena skleniti. Imej realistična pričakovanja v smislu, da moraš tudi ti kdaj povabiti na pijačo, da moraš malo tudi ti iskati (npr. Greš ven, se zaklepetaš, odgovoriš), da je kdaj tudi “beden dan” ko se ne gre v kino ampak neromantično gleda TV… Da je casual in počasi napreduje. Zelo umirjeno in zrelo deluje, če imaš obzidje okoli srca ti ga ni treba rušiti ali obdržati, malo pa malo ga zamenjaj z ograjo. Najdi to, kar ti odgovarja in drži tistega, kar ti ne.

Ful tako udobno in toplo deluje energija. 5p(narobe), PK, KP, AN/K, 2P/K/M, 8K/N, 9P, 10M

@Ločenka

Zelo nasplošno, ker je zelo splošno vprašanje: zdi se mi, da je bilo kar hudo Oz. Bila zelo velika sprememba ločitev (ugibam po tvojem vzdevku), ki se je zdaj že stabilizirala (narobe 3m in stolp), še vedno se malo uvajate in uravnovešate nov način življenja, ampak ste že precej na konju – ne hiteti (4m, obešenec), kljub temu, da imate oz. Ste na dobri poti k zelo udobnemu družinskemu življenju, se še vedno na trenutke zdi kot cizifovo delo – ta del je normalen, stabilnost je (vsaj na koncu dneva), če se čuti, da kaj ni najbolje, kar pogumno poskusite še kaj drugega, ampak vedno na stabilen način (cesarica, VN-narobe, KN, svečenica, norec).

Za tvojo ljubezen: bodi malo bolj previdna – ne kaže dobro v prvem poskusu in je lahko tudi zelo slabo. Zdi se mi, da boš malo dlje iskala – zanašaj se na svoj občutek, če kaj deluje sumljivo ali enostransko – kaže da bo konec dober, samo je pa tudi veliko slabega vremena. Pogumno na zmenek, samo otrokom pa zelo premisli ali predstaviti. V skupku so bili 6N-narobe, 7m in stolp, pa 6p in k – drži svoje ljubezensko življenje ločeno od družine (ki naj bo na prvem mestu), dokler nisi 100x100prepričana, da bo dober očim.

Ne bo šlo v prvo, in ne imej prehitro previsokih pričakovanj. Bo lepo, ampak bo trajalo.

Za vse

Ponovno opozorilo: nisem Mesija, for entertainment purposes ONLY.

banabana, 06.10.2021 ob 10:22

Mene pa zanima, ali sem prijatelju všeč ali mu je samo prijetno z mano?

Definitivno zelo všeč in prijetno s teboj, mu pa deluješ precejšna stabilnost v življenju, (10p/k, česar, smrt, 9k, qn, pm, an.). Prihaja neka sprememba… Zdi se mi, da bo lahko resno in ful stabilna zveza: PK, VN, 6N, VP, 9M

Nekako deluje obremenjen in malo anksiozen – ampak ne toliko zaradi tebe, bolj iz resnosti namer ali okoliščin (služba, faks, šola)….tako, da lahko še malo traja.

Bodi vztrajna, ampak ne brezobzirna. Potrebuje malo nežnega potiska, ne pritiska, ker menca. Daj pobudo in daj čas, da se ne zavleče v nedogled, ampak ne ga stisniti v kot, ker bo “zbežal” ali zmrznil.

Hvala ker si se potrudila zame.

jaz bi pa vprasala za vnucka. Kaksna prihodnost ju caka?

Lepo prosim, če je možno, še meni. Zanima me zdravje, predvsem kako kaže za moji dve zdravstveni težavi, želodec in črevesje.

Anonimna4811, navdusena sem nad tvojim trudom. Bi pa te lepo prosila, ce se potrudiš še zame: Nekdo mi je zelo pri srcu, pa me zanima ali je z njegove strani tudi kaksna iskrica?

b808, 06.10.2021 ob 11:24

Lepo prosim, če je možno, še meni. Zanima me zdravje, predvsem kako kaže za moji dve zdravstveni težavi, želodec in črevesje.

Prosim, če je danes kakšna možnost za odgovor.

Ja pa kaj še, 06.10.2021 ob 09:42

@anonimno4811, eno samo nakladanje brez repa in glave nič določenega ?‍♂️

Pred leti smo imeli dobrega bralca iz kart, žal ga ni več.

se ga spomnim

Anonimno 4811, 06.10.2021 ob 10:40

Definitivno zelo všeč in prijetno s teboj, mu pa deluješ precejšna stabilnost v življenju, (10p/k, česar, smrt, 9k, qn, pm, an.). Prihaja neka sprememba… Zdi se mi, da bo lahko resno in ful stabilna zveza: PK, VN, 6N, VP, 9M

Nekako deluje obremenjen in malo anksiozen – ampak ne toliko zaradi tebe, bolj iz resnosti namer ali okoliščin (služba, faks, šola)….tako, da lahko še malo traja.

Bodi vztrajna, ampak ne brezobzirna. Potrebuje malo nežnega potiska, ne pritiska, ker menca. Daj pobudo in daj čas, da se ne zavleče v nedogled, ampak ne ga stisniti v kot, ker bo “zbežal” ali zmrznil.

kaj resno –  kaj ji pišeš kaj vse mora ona narediti, da bo vse naredila tako da bo njemu prav; kaj pa kako se ona počuti? je dolžna čakati sploh nekoga in zakaj? kaj če ona ob tem trpi?

Kje pa je njegova uvidevnost za njeno življenje, težave?

Tega v tvojem zapisu in nasvetu ni nikjer samo, kako je on ubogi in kako se naj ona prilagaja,da bo njemu prav. V vezi je prilagajanje, oz. v nekem odnosu, ki se tudi razvija v vezo je prilagajanje VEDNO IZ OBEH STRANI… ne pa da je samo nekdo uboga žrtev, ki se mu mora drugi povsem podrediti, da ubogi revček ne bo zvbiznil in zmrznil, a ona pa mora zamrzniti svoje življenje po tvojem pisanju, samo, da  bo uvidevna do njegovih težav…

vsak ima svoje težave in v odnosu, kjer je ljuvbezen in spoštovanje se rešujejo skupaj – ne pa tako,da se mora nekdo podrejati in dajati svoje življenje in čustva na stran – enakomertnost, obojestransko prilagajanje je pomembno – ne pa samo eden da se prilagaja tipu.

Tak kar naj zmrzne in raje gre, ker je očitno egoist… zakaj bi se morala ženska odrekati lastnemu življenju samo da njega non stop čaka, ker ima on non stop neke probleme in ne ve kaj bi sam s seboj.

taki me spravijo na obrate – človek, ki ne ve kaj bi sam s seboj in se ni zmožen odločati in reševati stvari ZDAJ V TEM TRENUTKU ne bo nikoli vedel in se ne bO NIKOLI NIČ ODLOČIL.

ja me pogreje tako pisanje in nasveti – ker pisarite,da se mora eden popolnoma podrediti druigi osebi – to ni ljubezen in to ni odnos..

Vsa cast, ker lepo odgovarjas! Tudi jaz imam vprasanje, ce lahko. Bom ostala v tej novi sluzbo ali me bo bolezen premagala in grem v bolnco ali na zavod? (vzdrzati bi morala vsaj kaki 2 leti, da napolnim 20 let delovne dobe).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close