Pogled čez obleko
So te piranje napadle? Ribica očitno ni tako nedolžna kot si je nadela ime. Deluje pod krinko in grizlja grizlja…. :)[/quote]
emmm … če bi bila bejba jebozovna nebi imela časa tukaj tipkati, ker bi bila zasuta z ZS_I ☺
So te piranje napadle? Ribica očitno ni tako nedolžna kot si je nadela ime. Deluje pod krinko in grizlja grizlja…. :)[/quote]
emmm … če bi bila bejba jebozovna nebi imela časa tukaj tipkati, ker bi bila zasuta z ZS_I ☺[/quote]
Nemči, jst zmorem vse! Ne sklepaj po sebi, ko še teh par stavkov narediš kot eno veliko skropucalo. Multitasking ti je tuj.
emmm … če bi bila bejba jebozovna nebi imela časa tukaj tipkati, ker bi bila zasuta z ZS_I ☺[/quote]
Bo kar držalo. Seveda za moške tudi. Tisti in tiste, ki v reali nimajo ponudb, visijo cele dneve tu gor.
Nemči, jst zmorem vse! Ne sklepaj po sebi, ko še teh par stavkov narediš kot eno veliko skropucalo. Multitasking ti je tuj.[/quote]
zmoreš NIČ!!
sicer bi mi tiča držala med fafom ☺ ne pa tipkala idiotizme ♥
Nemči, jst zmorem vse! Ne sklepaj po sebi, ko še teh par stavkov narediš kot eno veliko skropucalo. Multitasking ti je tuj.[/quote]
ribica ima talent :)[/quote]
za tipkanje nepotrebnih komentarjev ☺☺
eh zdaj si me pa dobla 🙂 bil sem nepreviden
Govoril sem o svojih rokah na sebi, tvojih rok se ne bi branil, tako kot moje roke na tebi tud niso napačna ideja :)[/quote]
No, če rad božaš celulit, poraščenost in strije, potem ti dovolim :P[/quote]
sorry, ko vpadam v tole gruljenje:
koliko česa je treba božati za oprati ene gate, speglati eno srajco, … ☺
sorry, ko vpadam v tole gruljenje:
koliko česa je treba božati za oprati ene gate, speglati eno srajco, … ☺[/quote]
Ljubav se ne trži, niti ne kupuje. ;)[/quote]
saj ne gre za trženje … gre za enostavno, primarno menjavo “storitev”
Ljubav se ne trži, niti ne kupuje. ;)[/quote]
saj ne gre za trženje … gre za enostavno, primarno menjavo “storitev”[/quote]
Če bi se pogovarjali v smislu trženja (win-win oblikah), bi še vedno bili v okvirjih tega kdo koga sme ali ne sme božati in pod kakšnimi pogoji ter kakovosti “materiala”,……se tudi da ustvariti takšno “sodelovanje” 🙂
saj ne gre za trženje … gre za enostavno, primarno menjavo “storitev”[/quote]
Če bi se pogovarjali v smislu trženja (win-win oblikah), bi še vedno bili v okvirjih tega kdo koga sme ali ne sme božati in pod kakšnimi pogoji ter kakovosti “materiala”,……se tudi da ustvariti takšno “sodelovanje” :)[/quote]
to je pa že ekonomija … ko se pojavi cena, količina … ☺
Uuuu, kaj praviš na tole verzijo?
Uuuu, kaj praviš na tole verzijo?[/quote]
Odlična je, hvala 🙂
E stari moj, uporabi konja, ki že vleče voz. Sicer pripreganjem novega ni nič narobe, ampak preden ga “ulaufaš” mine precej časa! Priporočam samostojno uvajanje na vajeti![/quote]
v tržnem sistemu mora imeti človek vedno pregled na konkurenco, cenami, kakovostjo storitve … ☺
E stari moj, uporabi konja, ki že vleče voz. Sicer pripreganjem novega ni nič narobe, ampak preden ga “ulaufaš” mine precej časa! Priporočam samostojno uvajanje na vajeti![/quote]
v tržnem sistemu mora imeti človek vedno pregled na konkurenco, cenami, kakovostjo storitve … ☺[/quote]
Torej si trgovec! Tisti vaš župan je tudi “Štacnarjev”, pa si se malo nalezel.
Meni je blizu blagovna menjava, kar je tudi trgovina, vendar je vedno nekdo malce na izgubi, živi se pa bolje!
Forum je zaprt za komentiranje.