Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pogled čez obleko

Pogled čez obleko

Ej mišek, otročki me v takšnem smislu pač ne zanimajo, pa tudi če so čist ljepuškasti, dišeči in v perju. Tako da se mi kar nasmihaj, ti bom Haribo medvedke ponudila. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne jem sladkarij. Kr pojej sama do konca, če si že začela.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kako pa ti veš kakšna očala imajo drugi gor in kaj vidijo skozi njih ? 🙂

btw: te “očala” so znana 15 več, kot ima DoSadni let
klip pa tudi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

btw : tu gor noben ne ve koliko imam let.

če bi hotel, bi leta napisal …. bistvo si spregledal: da pojma nimaš o takih očalah ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Penis si zatlač v usta, ti paše.

jaz sebi komot … kaj pa ti – aja, nisi gibčen pa še kratkega imaš

Pravi nekdo, ki mora viagro uporabljat, da se mu vstane. Ti si za v pokoj dedi, za v dom starejših občanov.

ko pride sestra domov — jo poglej v ksiht … spet se ji bo režal do obeh ušec

23

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

23[/quote]
Imaš za to dokaz ? :>

23[/quote]
tLiindvajset ☺

Najlepša leta so to ja. Kaj pa vidva, ko ne moreta več namakat brez viagre, pa ko se pogledata v ogledalu vsa gubasta, osivela ? Verjamem, da bi takoj zamenjala z mano, medtem, ko jaz niti podrazno ne bi rad bil na vajinem mestu. Starčki ste za odpad, naj nekdo smetarja pokliče, da odpelje tadva gobana, haha.

pikez butasti … vsaj meni 23 ne manjka … jih imam že nekaj časa ☺
btw: zaenkrat tej državi plačam več prispevkov kot imaš ti bruto plače, pa še DDV plačam ob vsakem nakupu — tako, da za smetarje si ti ☺

aja – pa meni so dostopne in se mi na tiča nasajajo tudi mame od 23_letnic, njihove sestre, sestrične in jasno – one same ☺

Ti starina butasta, bi se moral že zdavnaj upokojit, da bi končno tudi mladi dobili priložnost pokazat česa so sposobni. Prihodnost sloni na mladih, ne pa na starinah, ki v enem in istem podjetju gnijete že več kot 40 let ( od tega najmanj 10 let ne vnašate nobene dodane vrednosi ).

Ti starina butasta, bi se moral že zdavnaj upokojit, da bi končno tudi mladi dobili priložnost pokazat česa so sposobni. Prihodnost sloni na mladih, ne pa na starinah, ki v enem in istem podjetju gnijete že več kot 40 let ( od tega najmanj 10 let ne vnašate nobene dodane vrednosi ).[/quote]
zaenkrat se še nihče mlajši ni našel, da bi me nadomestil … pa sem jih kar nekaj vzgajal ☺
zgleda, da mlajši niste sposobni ☺
je pa res, da sem se jaz učil obrti brez blodenja na MON_u, netu, … iz in na papir ☺

idijot: brez mene ta država crkne, ker mladi ne zmorete ustvarjati zadosti dodane vrednosti ☺

kaj meniš, kako bi moral ti garati, da dobiš moje delovno mesto … pikec – crkneš v enem tednu ☺
zmoreš delati, študirati, se učiti, moedelirati, testirati (v dveh tujih jezikih) … 3x mesečno 48 ur skupaj … vsaj 9 mesecev — ???
ob tem, da imaš famiijo, plačuješ vse stroške bivanja, … ☺

gnoj … če nebi deloval kot človek, te odplaknem v sekretu ☺
zamisli se nad sabo kaj izkazuješ o sebi, ko bleješ na MON_u, netu …

Sadni kaj se utrujaš s tem Dedekom….

On pa 48 ur skup dela ja…. lol

Morda je dihanje za njega že ”delo” 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

dripec: prodaj se za 2x toliko neto kot imaš danes/mesec plače … pa me ne boš dosegel ☺
aja … to pa ne gre, ker te nihče ne kupi … ups — to pomeni, da nisi neSPOSOBEN!!!

in za to gre – plačilo na trgu odraža sposobnost človeka.
število po.fu.kanih bej pa sposobnost desca (sem skromen in jih je (bejb) toliko kot imam let)
naslednji gnijnež ☺

NM-3 whatever…če si ti kje zaposlen, potem je skrajni čas, da se spokaš. To bi moral narediti že 20 let nazaj.

dripec: prodaj se za 2x toliko neto kot imaš danes/mesec plače … pa me ne boš dosegel ☺
aja … to pa ne gre, ker te nihče ne kupi … ups — to pomeni, da nisi neSPOSOBEN!!!

in za to gre – plačilo na trgu odraža sposobnost človeka.
število po.fu.kanih bej pa sposobnost desca (sem skromen in jih je (bejb) toliko kot imam let)
naslednji gnijnež ☺[/quote]

Daj lepo te prosim nehaj sanjat no… ti si že ene 15 let v invalidski ker nisi sposoben, fizično, psihično pa itak pomoje nisi nikol bil pri tapravi 😉

Ptujska 33, Ormož je za tebe … zaprti oddelek!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prav dosađuje že s temi svojimi “forami”, ko ena crknjena mašina se ponavla, vsak dan je isti, pa še kar misli, da je smešen. Daj nam raje pokaži svoj zdravstveni karton retardun.

@ zlata ribica, Matkić, DoSadni a to, da je samo 10% ljudi boljših, sposobnejših in 5% obvaladuje večino sveta vam je jasno?
Ko boste na dnu vsaj 35% boljših ljudi … se pa spet pofočkajte na moj nick ☺

So te piranje napadle? Ribica očitno ni tako nedolžna kot si je nadela ime. Deluje pod krinko in grizlja grizlja…. 🙂

Roko na srce – koliko žensk je v resnici med nami takih kakor smo jih videli v filmčku?
Sanja svinja kukuruz…. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close