Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pogled čez obleko

Pogled čez obleko

Tale gif je tok carski, da si zasluži imet svojo temo :

[img]http://25.media.tumblr.com/83ef5f052e4a6f4702b4af9d311883b3/tumblr_mtuwnbXDni1r3gb3zo3_400.gif[/img]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Eni samo gledate…:)).

A tebe noben ne pogleda ?

S takšnimi očalami ne:)). Ampak se mi dopade ta misel. Morda bi spodbudilo kakšno žensko, da si omisli zapeljivo perilo in ne gate do popka:)). Pri moških bi prišel fajn še podatek, kdaj je nazadnje menjal spodnjice oz. kolikokrat jih je že obrnil okrog:)).

Moje so čiste, vseeno pa niso nevem kok lepe za pogledat, ker so navadne, črne barve. Bi bila pa presenečena nad mojim bogatstvom v jajcih in pa čvrsto, jekleno, prenapeto zadnjico, ki bi te popeljala do nepozabljivih orgazmičnih popadkov.

Ej, ampak nasmejat pa znaš:). Še nben, ki se je hvalil nad svojim “bogastvom” ni imel kaj za pokazat:). Zato ne verjamem, da bi bilo pri tebi kaj drugače:). To je realnost:).

Tisti, ki so uauuu..zgoraj, spodaj, vmes…sploh ne komentirajo tega:). Enostavno jim ni treba.

To me pa spominja na tiste top-shop reklame… :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prav bi prišla takšna očala, vendar bi morala biti namenska. Torej ena za skozi ženska oblačila in druga za moška oblačila…

se strinjam, moških si ne želim gledati niti oblečenih kaj šele v gatah…:))

Ampak kako nardijo take špegle, da lahko gledaš čez vso obleko samo čez spodnje perilo pa ne? O_o
Da niso z napako? 😉 :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sem pač bolj zaupljiv pri podajanju intimnih informacij.

A ni lepše malo prikrito:). Hodiš tudi na FKK?:)

DoSadni … falil si naslov – pogled je skozi obleko oz. tkanino

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Te so cenejša verzija. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fant, ti si sfaljen že od rojstva.

Fant, ti si sfaljen že od rojstva.[/quote]

Kdo uči druge kako pisati??
Sadni [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: problem

29.09.13 23:17
Am ja je pomembno. Pišeš k konj.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Fant, ti si sfaljen že od rojstva.[/quote]

Kdo uči druge kako pisati??
Sadni [ Odgovor preko zasebnega sporočila ]
Re: problem

29.09.13 23:17
Am ja je pomembno. Pišeš k konj.[/quote]
Čist si me ownal.

A ni lepše malo prikrito:). Hodiš tudi na FKK?:)[/quote]

Bi imel raje takšna z “napako”, nekaj mora ostat tudi za presenečenje 🙂

No ja… z bogastvom v… se ravno ni za hvalit. To pomeni le to, da še sam ne poskrbiš zase. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kva je japkica, me še vedno nisi prebolela, al kuga ? Ja ti uboga revca no <3

Keri šamar si dobil:)).

Lupček a ne veš, da staro seme slabo rodi? :)))))

ps; Sadje in zelenjava me pač ne zanima. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Đizskrajst, kakšna moraš potem zgledat…

Đizskrajst, kakšna moraš potem zgledat…[/quote]

Se mi je zdelo ja, da boš potreboval prevod: otročki me ne zanimate. 🙂

Zgledam pa… no ja… tega pa menda ne boš nikoli izvedel. 🙂

Ko bi vidla sliko tega otročka bi si jo pa že čez 5 sekund začela božat. Na še jst teb enga smajlija 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close