Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija podražitev paketov povezani – mobitel

podražitev paketov povezani – mobitel

Ravnokar sem ugotovila, da je Mobitel podražil pakete povezani, spremenili so jim tudi imena. Logično, ker se ne ujemajo več s ceno.

http://www.mobitel.si/paketi/paket-povezani.aspx

Tako zdaj namesto 33 plačujem 35 €. Ok, od dveh evrov me ne bo konec, ampak jaz sem podpisala pogodbo za 33 in ne 35 evrov na mesec. Če je ta podražitev legalna, potem mi lahko mirno nabijejo na 70 € naslednji mesec.

Se komu kaj sanja, kako je s tem? Oni to sploh smejo?

Oni že smejo – ti pa tudi smeš odstopit od pogodbe in prekinit naročniško razmerje.

oni so te o tem obvestili na računu prejšnji mesec. drugače pa ja, lahko podražijo, brez skrbi. preberi si splošne pogoje poslovanja, kaj si sploh podpisala s pogodbo.

Hvala za pojasnilo.

Samo tudi paket 11 se je podražil za dva evra, torej na 13 evrov, to je pa podražitev za skoraj 20 odstotkov!

Tudi meni se to ne zdi prav, da se je paket 11 podražil enako kot paket 33. Res, da smo dobili zraven še nekaj prenosa podatkov, ki ga prej nismo imeli, a vendarle, marsikdo tega niti ne potrebuje.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ja, lahko prekiniš razmerje, če nisi vezan na odplačilo mobitela (aparata)……

Ja, lahko prekiniš razmerje, če nisi vezan na odplačilo mobitela (aparata)……[/quote]
Tehnično gledano lahko tudi v tem primeru, samo aparat moraš pač plačat.

Meni se bolj fržmaga, da so mi storitev podražili za 20 odstotkov. Prenos podatkov in ne vem kaj še vse – niti ne znam aktivirati niti ne vem, če moj telefon to podpira. Tko da bolj džabe tole zame.

Ja, lahko prekiniš razmerje, če nisi vezan na odplačilo mobitela (aparata)……[/quote]
Tehnično gledano lahko tudi v tem primeru, samo aparat moraš pač plačat.
[/quote]

Ja, točno tako.
Čeprav mislim, da bi tudi tole z aparatom padlo v vodo, če se jim pojaviš tam z odvetnikom oz. jim postrežeš s pravno podokovanim pojasnilom/dopisom. Ker aparat je bil načeloma kupljen pod drugimi pogoji…
Sicer je pa najprej za prebrat drobni tisk v pogodbi, če ga že niste ob podpisovanju pogodbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close