Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek podpišite peticijo

podpišite peticijo

ja.ja

Mik, ti si prava faca. Bravo!

Najboljš bi blo, da se odločimo tko kot Italijani. Nehamo sodelovati na EMI. Pa bo še najboljš, kva pravte?

Madona, sej se bomo še pobil med sabo? Katastrofa folk. Sej men tud ni všeč kar so zbrali, pa kaj. Tko pač je in sprijaznimo se s tem. Nikoli ni za vse dobro, logično.

Brina

torej peticija za ukinitev eme?

Ja peticijo za ukinitev eme in proti sodelovanju na eurosongu pa podpišem z obema rokama. V prvi vrsti zato, da se ne bomo zaradi take banalnosti prepirali. – V vsem se pa strinjam z Mikom.

pa kaj vas briga. Kakšne ste, oglodat kost do konca-halooo. Zaradi vas smo pa na tako slabem glusu.

Jaz sem včeraj končno slišala zmagovalno pesem, pa mi je všeč; dobra pesem, pa še pevka ima full dober glas-nekaj posebnega. Tako da se lahko vse Vrbotence, Rebeke ipd. skrijejo in sta Platin upravičeno zmagala!

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

Ok jst ne bom komentirala ali je pesem dobra ali ne, ker še do sedaj nisem imela te sreče, da bi jo slišala. Zdej ne vem, a je tojk nič ne vrtijo, ali jaz ob napačnem trenutku poslušam radijo.

Zdi se mi samo čudno to, da nobena EMA ne mine brez škandala. Zakaj pač sploh naredijo glasovanje, če potem želje poslušalcev ne upoštevajo. Vse preveč je graj kdo je dober in kdo ne.

Morda si največji pljunek zasluži RTV, ker pač zapravi ogromno denarja za to, a potem vseeno ne mine brez zapletov.

Več komentarjev pa ne bom dala, ker slovenske EME ne gledam že par let, ker mi pač ni všeč prireditev (je včasih prav dolgočasna).

No kakor koli, zdaj je kar je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close