Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek podpisi za referendum proti DRUŽINSKEMU ZAKONIKU

podpisi za referendum proti DRUŽINSKEMU ZAKONIKU

Jaz sem enkrat brala, ko so ljudje komentirala zakaj proti zakoniku:

– če je otrok vzgojan v homosekualni družini, bo tudi sam tak. – To seveda ni nujno, ker večinoma so homoseksualci heteroseksualnih družin.
– otroku naj bi bilo čudno, da nima mame ali očeta, ampak ima istospolna starša. – Baje se otroci s takimi stvarmi ne ukvarjajo, ampak to razumejo.
– otroku se bodo vsi posmehovali. – Edino v primeru, če starši vzgajajo svoje otroke v duhu, da so homosekualni starši nekaj slabega. Če bodo drugi starši to sprejeli, se mu nihče ne bo posmehoval.

Jaz poznam v sloveniji žensko z otrokom, ki živi z svojo partnerko. Rekli sta, da ju ljudje v okolici ravno ne sprejemajo, vendar otrok pa je zelo navezan na partnerko in jo ima zelo rad.
Sem pa tudi gledala Oprah, pa je ena imela enako situacijo (ima otroka pa se loči zaradi ženske) in ji je najstarejši sin (10let) rekel, da je najpomebneje to, da je srečna.

Mnenja so mešana
🙂

če že lahk glasujem, potem glasujem za lezbijke)) zanje je še upanje))

[/quote][/quote]

Ne verjamem v adama in evo. Sem bolj za darwina. 🙂

[/quote][/quote]
z odkrivanjem genoma prihajajpo na plan novi dokazi, možno je da se darwin moti

Sicer pa je najprej mogla nastati heteroseksualnost, samo ko je bilo tega preveč, pa homoseksualnost. Narava že dela selekcijo. Ali pošlje kako bolezen, ali kako naravno katastrofo..vedno bo tako, da bo ok. 🙂

[/quote][/quote]

krščanska vera pa tudi 🙂

do pa govori o krščanski veri? če si delimo 75% genov z vrtnim polžem , kaj ti ti pomeni?

ker sem prej omenila adama in evo

ker sem prej omenila adama in evo[/quote]
ja, kaj je z njima?

jah pa preberi par postov nazaj 🙂

da ne verjameš v adama in evo? in? saj tud darwin je postavil zgolj teorijo? lahko da se moti?

To pomeni, da vse življenje na zemlji izhaja iz iste osnove in da je razlika med neživim in živim veliko večja kot razlika med katerimakoli dvema živima subjektoma.

Iz tega tudi moje prepričanje, da je vsaka gonja proti kakršnemukoli človeku ( v tem primeru proti homoseksualcem) neprimerna.

Saj ne morem verjet. Vam kar dol visi za vse. In kar vam dol visi naj bo kakor hoče. Upam vsaj da ne boste sodelovali na referendumu.

Da pa to ne pride upoštev da bi se pedri poročali pa naj vam malo zdrave pameti pove. Kako naj matičar loči med možem in ženo pri dbveh pedrih? Homoseksulanost velja za ločitveni razlog. Še v Cerkvi! A zdaj naj omogočimo poroke iz ločitvenega razloga? Kdor se je kdaj vsaj malo pogovarjal s homiči, ta mu sigurno ne bi dal otroka niti za čuvat, kaj šele v posvojitev.
Itd. Naj bo dovolj.

Kako se ste lahko tako agresivni? Če vas ne moti, to ne pomeni da gre lahko v ZAKON!

Nas ne motijo istospolni starši, ampak ljudje, ki mislijo samo nase.

Poroka? Cerkevno se ne bodo mogli, se bodo pa civilno. Itak je pa tistim, ki bodo od njih dobili denar, vseeno. 🙂
Pa nemesto mož in žena, bo rekel mož in mož.
Obstajajo države, kjer je z zakonom za istospolne vse že urejeno pa nihče ne komplicira.

To pomeni, da vse življenje na zemlji izhaja iz iste osnove in da je razlika med neživim in živim veliko večja kot razlika med katerimakoli dvema živima subjektoma.

Iz tega tudi moje prepričanje, da je vsaka gonja proti kakršnemukoli človeku ( v tem primeru proti homoseksualcem) neprimerna.[/quote]
ne rok, to sam da logično razlago zakaj se nekateri moški tako slinijo okrog žensk))

Tudi cerkev gre naprej s časom….Pa čeprav rabi veliko časa, da dojame, da so spremembe njihovih stališč nujne.
Cerkvi je prav tako na prvem mestu pomemben obstoj.

Moj namen ni biti agresiven, saj le podajam svoje mnenje…Kar bo, pač bo..Nisem homo, da bi se me ta zakonik neposredno tikal.

Kaj bi zdaj rad povedal? Da homoseksualnost ne bo več ločitveni razlog? Ali kam bi ti rad da bi šla Cerkev?

Predvsem nimaš pojma kako imajo urejeno. Le Darja Zgonc pravi tako. Mene moti predvsem agresija tistih ki jim je vseeno, a sovražijo tiste ki so proti. Še nekdo tako miroljuben kot je Rok, pa bi se stepel za pederske poroke.

Odvisno od homoseksualnosti…Če bo še bolj razširjena, potem bo to cerkev sprejela kot nekaj normalnega in več ne bo krivdni razlog.

V zgodovini smo že marsikaj preganjali…….

Robi a ti misliš da je to vse po “marketinško”? Če bo večina tako mislila potem je prav? Cerkev bi že zdavnaj hudič vzel, če bi se tako obnašala.

Predvsem nimaš pojma kako imajo urejeno. Le Darja Zgonc pravi tako. Mene moti predvsem agresija tistih ki jim je vseeno, a sovražijo tiste ki so proti. Še nekdo tako miroljuben kot je Rok, pa bi se stepel za pederske poroke.[/quote]

Agresijo ti čutiš, ker si sam negativno nastrojen proti zakonu in te vsakakršno strinjanje razjezi.
Iz naše strani ni nobene agresije, kar je logično. Sprejemamo drugačnost in želimo drugačnim enake pravice, kot jih imamo mi. Za njih se ne bomo stepli, ampak bomo samo obkrožili Da, oziroma ZA. Če pa zakon ne bo sprejet, se pa ne bomo sekirali.

Darja Zgonc ima zih več pojma kot ti :). Sicer sem pa gledala poroko med dvema ženskama, vendar v Ameriki.

Cerkvi gre vedno slabš, izgublja vernike. Velik dokaz je Španija…Kar se pa financ tiče, pa jo ne bo pobralo, ker itak ga ima preveč, glede na svoje božje zakone pa sploh preveč 🙂

Dejstvo je, da je cerkev že velikokrat spremenila svoja gledišča in papežko “nezmotljivost”….

V življenju je tako, da preživijo tista bitja, ki so nabolj prilagodljiva, ne pa najmočnejša.

Predvsem nimaš pojma kako imajo urejeno. Le Darja Zgonc pravi tako. Mene moti predvsem agresija tistih ki jim je vseeno, a sovražijo tiste ki so proti. Še nekdo tako miroljuben kot je Rok, pa bi se stepel za pederske poroke.[/quote]

Agresijo ti čutiš, ker si sam negativno nastrojen proti zakonu in te vsakakršno strinjanje razjezi.
Iz naše strani ni nobene agresije, kar je logično. Sprejemamo drugačnost in želimo drugačnim enake pravice, kot jih imamo mi. Za njih se ne bomo stepli, ampak bomo samo obkrožili Da, oziroma ZA. Če pa zakon ne bo sprejet, se pa ne bomo sekirali.

Darja Zgonc ima zih več pojma kot ti :). Sicer sem pa gledala poroko med dvema ženskama, vendar v Ameriki.[/quote]
Točno to.
Že v ustavi je določeno, da se ne sme posamezniku kratiti njegovih pravic na podlagi njegove spolne usmerjenosti.
Zato je zdajšnji zakonik sporen.

Z emancipiranimi ženskami in Robiji razpravljat o zakonih… Če ne vesta kaj pomeni zakon in čemu služi potem je modro bit tiho in poslušat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close