Podpisana pogodbe
Pozdravljeni!
Ne vem ce je pravi naslov na keterega se obracam a vseeno bom kar vprasal. Mogoce pa ima kdo podobno izkusnjo. V poslu je kruto kdaj kaj cmo. Ukvarjamo se z Zakljucnimi deli v gradbenistvu in smo poslali ponudbo katero so podpisal. V tem casu smo nabavili ze ves potreben material v katerega smo veliko vlozili, na kar so klicali iz firme ki najb bi nas najela in rekla da smo predragi in da ne bomo mi tega delali.
O tem kako sem se pocutil in kaj bi bil zmozen cloveku narest ne bom zgubljal besed. Zanima me kako naprej….ker si z tem materialom nimam kaj pomagati….vecina je se zapakirana nekaj smo pa ze rezali. Ali smo upraviceni do cesarkoli. Ce veste kam naj se obrnem bo ta nasvet tudi zelo dobrodosel.
Hvala in srecno
Ukvarjamo se z podobnimi deli in vem da to zna biti kar resna zadeva. V pogodbi morate imeti tudi točko, kako je v primeru prekinitve pogodbe, če so jo podpisali po mojem mnenju od njih lahko izterjate denar in tudi ne morejo kar tako prekiniti pogodbe z vami.
Mi imamo pogoj 60% avans tako da šele po prejemu le tega gremo v nabavo materiala, ker smo se enkrat prav fajn nasankali in nam je bila to šola za vnaprej.
Če imaš z njimi podpisano pogodbo in dokaz z računi da je ta material kupljen za ta objekt s papirji kar k odvetniku in boste prišli do denarja
Forum je zaprt za komentiranje.