Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PODOČNJAKI…

PODOČNJAKI…

… zanima me, kako naj se kvalitetno naličim, da bom skrila podočnjake.
Vedno imam pod očmi temne lise, pa me zato zanima, katera so najboljša – najbolj kvalitetna ličila in kako naj podočnjake z njimi skrijem, napišite postopek ličenja.

Hvala za izčrpen odgovor.

lp

Lep pozdrav!

Postopek: najprej nanesite dnevno kremo ali sedaj v teh toplih dneh vlažilno, lahko emulzijo. Nanesite korektor, ki naj bo odtenek svetlejši, kot je tekoča podlaga-puder. Korektor naj bo teksturno kremozen, prekrivajoč. Žal vam ne morem svetovati katero blagovno znamko korektorja uporabite, kajti korektorji so različnih odtenkov. Svetujem vam, da izberete korektor, ki je rahlo oranžne barve, če so vaši podočnjaki vijolične barve. Oranžna barva nevtralizira vijolično barvo.

Čez korektor nanesite tekočo podlago, puder. Svetujem vam, da uporabite za nanosu pudra ( vsaj na predelu podočnjakov ) gobico. Z gobico vtrite tekočo podlago na podočnjake. Pazite, da je tekoči puder teksturno lahek in ne preveč kremozen. V primeru, da na podočnjake nanesete tako kremozen korektor, kot tudi kremozen puder, vam nanešena podlaga lahko poudari očesne gubice.

Če so očesne gubice prisotne vam odsvetujem uporabo pudra v prahu ali v kamnu, ki omogoča fiksacijo tekoči podlagi.

Če je ta postopek preveč zahteven, vam svetujem, da najprej nanesete tekočo podlago-puder, čez puder pa korektor.

Upam, da sem vam podala nekaj koristnih informacij glede prekrivanja temnih podočnjakov.

Lep pozdrav!

Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close