Najdi forum

podočnjaki

Že nekaj časa opažam, da imam kar močne podočnjake. Pod očmi imam vdrto, hkrati pa tudi dokaj temnejšo kožo. Najbolj je to vidno s strani. Vem, da zagotovo k temu pripomore utrujenost, neprespanost. Mogoče lahko svetujete kakšno kremo, domačo zadevo, da bi se težave vsaj omilile, če ne odpravile?

Hvala!
Marusa

Obstajajo kreme oz. geli proti podočnjakom-zelo dober je od Carita-Anti puffiness gel.Lahko se težave pojavijo tudi zaradi težav z ledvicami ali pa kot si rekla zaradi izčrpanosti.Doma si lahko daš kakšne hladne obloge na oči in jih pustiš nekaj časa gor.

Z zdravjem nimam težav, vsaj ne da bi vedela. Tako da za to krivim kar izčrpanost. Zanima me tista krema .. kje se jo kupi, oz. pod kakimi imeni, sredstvi naj iščem v DM ali Muellerju te zadeve za podočnjake.
Če sem prav razumela, naj bi od “domače lekarne” pomagalo le hlajenje? Jaz sem razmišljala o kumaricah, kamilicah …. to zna kaj pomagati?

Kumarice bolj vlažijo,kamilice pa so za pomirjanje razdražene kože.Carita kreme se dobi pri nas v salonu,vendar prav te trenutno nimamo na zalogi(če bi želela se jo lahko naroči).Imajo pa tudi nekatere druge kozmetične hiše proizvode proti podočnjakom,ki se jih dobi v bolje založenih drogerijah in se jim enostavno reče kar kreme ali geli proti podočnjakom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close