Najdi forum

Ojla
Prosim za pomoč
Preko Partisa sem si prenesla dokumentarni film (podnapisi so vključeni).Na računalniku vse dela dobro,glas in podnapisi so.Ko pa hočem gledati preko DVD predvajalnika (oz.TV),se mi podnapisi ne prikazujejo.
Pogledala sem pod lastnosti filma: vrsta datoteke:Windows Media Player (.VOB)
Sklepam,da moj dvd ne podpira VOB. Ali se da tu kaj narediti?
Hvala
Lp

Običajno prikaz podnapisov na posnetih DVD filmih vklopimo z daljincem pred predvajanjem filma. Če je film pravilno posnet, se na začetku pokaže meni z določenimi nastavitvami. Pri nekaterih predvjalnikih lahko jezik podnapisov vključimo kar med predvajanjem filma.

Vse sem poskusila,vendar ne gre.Izpiše mi ˇinvalidˇtipka.Pilot mi sploh ne prime.
Kaj pa če ga mogoče nisem pravilmo posnela-prepekla? Jaz sem uporabila Nero,data,podatkovni dvd?? Ali je še kakna druga varianta?
Hvala
Lp

Še enkrat zapeci z Nerotom, vendar to pot kot video DVD. Ko te Nero vpraša za datoteko, dodaj celo “VIDEO_TS” mapo.

Uspelo mi je.
Zapekla sem preko Nerota,video DVD.Samo sem najprej odprla mapo in vsebino prenesla.Kljub temu,da mi je na koncu izpisalo,da nastalega DVD-ja morda ne bo mogoče predvajati.Vendar mi ga predvaja (vključno z podnapisi).
Hvala
Lp in prijeten vikend vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close