Najdi forum

PODNAPISI?!?!?

Imam LG-jov hišni kino. Ko gledam filme snete z interneta so podnapisi majhni in težko berljivi. Na DVD predvajalniku se jih neda povečati ali na kakšen drug način spremeniti. Slišal sem da obstajajo neki FIRMWARE ki rešujejo te težave. Newem pa kako delujejo in kateri bi mi prišel prav pri tem predvajalniku.

Probaj s kakšnim urejevalnikom podnapiosv in si jih prej povečaj in nato spečeš.

Aaa, ne bo šlo; pri divx filmih in podnapisih so ti zmer majhni, to je š****

Jk, kaj pa govoriš. Velikost podnapisov se da spreminjati in nima veze z vrsto filma. Vsaj pri moji Jamadi se da, isto pa jaz sprašujem za hjundajev dvix zakaj nima te funkcije! Očitno je to še eno večje sr**** od Jamade.

Verjetno je Jk hotel povedat neznanemu, da se podnapisov za DivXe ne da v naprej pripravit in povečevat. Če jajca od predvajalnika znajo povečvat/spreminjat podnapise, potem imaš šanse to popravljat, če pa še večja jajca od predvajalnika tega ne znajo, potem ti pač ni pomoči. In nobena čiračara pred peko ne bo delovala.

Ehh, seveda je pomoč. Z mojim Philipsom sem imel iste težave, pa niso jajca. Treba je pač poiskati nadgradnjo za FW, jo dol potegnit, posnet na CD in nadgradiš predvajalnik. In potem imaš lepe, velike podnapise, pa še kaj lahko dobiš zraven. Za začetek poglej na tole stran: , tu je kar nekaj nadgradenj za LG-jeve sisteme, drugače pa boš moral malo pogooglati. Moraš najti nadgradnjo, ki je narejena točno za tvoj model. Poglej si tudi na Slotech.

Tenx Roger use fino štima z unga linka k si mi ga douu
lepo se mej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close