Najdi forum

Zdravo

Imam DVD player Hyundai DVX 600 B in ima zelo majhne podnapise. V priloženih navodilih o tem nič ne piše in me zanima ali se dajo na teh playerjih podnapisi povečat in kaj se da naredit če ti v podnapisih ne predvaja Š in Ž (Č pa predvaja). Kljub obljubi prodajalca da šumnike podpira ni tako.

Ali naj zamenjam za drugega ker je moteče ali je še kaka druga rešitev?

ali so podnapisi majhni in ne predvejajo šumnikov samo pri piratskih igrah ali tudi pri iriginalih. če se ti to dogaja samo pri piratskih igrah potem imaš podobne težave kot jaz

To se mi dogaja samo pri filmih v Divx formatu. Pri originalih so podnapisi OK (velikost in šumniki), zanimivo pri vsem tem je, da črko “č” prikaže v podnapisih.
V kolikor imaš enak model, mislim da sva kupila zelo slab predvajalnik. Naj povem da sem že enkrat hodil tega menjavat saj prvi sploh ni dal dobenega glasu ali signala od sebe povrhu tega v škatli ni bilo niti navodil niti garancijske izjave, ampak so mi ga brez problema zamenjali saj so se sami prepričali.
Verjetno bom tudi tega šel ponovno zamenjat saj filma sploh ni mogoče gledat s podnapisi (tudi sam trgovec je rekel da ni problema če slučajno nebi prikazoval šumnikov?????).
Našel pa sem tudi datoteko za nadgradnjo ampak potem ni več garancije ali menjave.

Preberi si forum:

http://www.slodivx.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=27203

Pa saj je pri drugih divxih tudi podoben primer – majhni podnapisi, pa noben nima rešitve ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close