PODNAPISI
Lady L – če bo zdaj kdo nesramen do tebe, to mirno prezri, saj vidiš, kako so Klemnu pobrali vso voljo do pomoči, ko je želel pomagati analfabetom, ki so bili nesramni in so jih zanimalo samo postopki in Klemnovi nasveti in so očitno mislili, da sta njegova prisotnost in volja do pomaganja samoumevna – očitno so se motili – upam, da samo začasno
Dear Roger,
don’t worry, glede nesramnosti do mene s strani drugih, mi milo rečeno DOL VISI. Pa vseeno hvala, za tvojo skrb! Lepo od tebe.
Janija poznam in vem da je fejst dečko (sva bila že na pijači – samo povem, tako malo za foušijo zganjat:)), je pa res, da ti presede, ko moraš “nesrečneža” vedno znova spraševat kakšen OS in ostalo ima, saj nihče tukaj ni jasnovidec, da bi to vedel. In nehote, se ti dvigne tlak… potem pa še 1 MIO postov na isto temo… pa spustiš kakšno pikro. Ga čisto razumem.
Za zahvalo, nekateri postanejo nesramni in pa, marsikdo ne zna napisat niti tistih 5 ušivih črk, ki sestavljajo besedo HVALA. Lepo bi bilo, spodobi se pa tudi. Kultura!
100 ljudi – 100 čudi, pravi pregovor, tukaj pa je 100 ljudi – 100 enakih problemov 🙂 Veš kaj? … 100x istih stvari se pa ne da nikomur ponavljat. Kot pokvarjena LP-jka… pojela sam ploču i ništa mi nije, ništa mi nije, ništa mi nije ….
Tukaj (radi) pomagamo, nikakor pa ne podpiramo (piratstva in) LENOBE. Res pa je tudi, da je čedalje več analfabetov.
Predno postaviš vprašanje ali odgovoriš na post lepo piše (sem skrajšala):
Nekaj nasvetov za boljše rezultate:
PREDEN vprašate, uporabite iskalnik (povezava ‘Iskanje’ malce višje!),
saj je bilo enako ali podobno vprašanje verjetno že postavljeno;
Naslov teme naj bo jasen in prepoznaven.
In če je to tako težko prebrat in upoštevat, potem pa res ne vem… Tko, pa sem se skašljala.
Lp, Lady L
jst ti dam prov
in moram še enkrat pohvalit “frikica (bi rada bla)”, ki je tako lepo napisala svoje vprašanje, da bi me srce bolelo, če ji ne bi mogli pomagat!
Ne vem zakaj ste se vsi tko razburili zaradi enega vprašanja. Nismo pač vsi profi. Naj odgovarja tisti, ki mu ni težko, jaz pa mu rečem hvala. Če ne bo nobenga bom morala poiskati koga drugega. Za drugič po vsem tem res ne vem kdaj lahko kaj vprašam in kdaj bom bedak in analfabet. Sem kar sem in sem čisto fejst, pa nikoli nobenga ne kritiziram.
ne se truditi z odgovori, mi je vse jasno.
Forum je zaprt za komentiranje.