Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija podnapisi zamujajo

podnapisi zamujajo

Pozdravljeni!

Vem, da ste tukaj pravi asi, pa mi boste verjetno znali svetovati. Potegnila sem si nekaj filmov iz interneta, poiskala tudi podnapise, vendar mi pri predvajanju podnapisi zamujajo. To zgleda tako, da gre scena naprej, jaz pa berem tisto, kar se je govorilo pred pol minute… Se da kaj narediti?

Hvala in lp, neli

ce ti film predvaja bs player se to z lahkoto uredi tako da stisnes ctrl+puscica v levo ali pa desno, odvisno ali so prehitri ali prepocasi. mal poskusi, ker trenutno nisem sigurna.

ali pa si instaliras kak program za urejanje podnapisov in jih pac zamaknes za tistih nekaj sekund (npr. subtitle workshop) – pa se marsikaj lahko delas s temi programi…

sicer pa je najbolj vazno, da si z interneta potegnes podnapise, ki se ujemajo z verzijo filma.

no mene pa zanima kaj moram narediti ko mi podnapisi zamujajo?probal sem CTRL+LEVO ali DESNO in mi ne delajo.seveda imam leprop WINDOWS 7
prosim da mi cimprej pomagate LP.

tudi jaz mam ta problem in ne vem kako rešiti, niti meni ne dela oz. se nične zgodi,če stisnem ctrl+puščico.

ampak, kot vidim po skoraj 1 letu še vedno ni bilo odgovora.

je komu izmed vas, ko ste to spraševali že uspelo?

mi kdo javi, pls? tud jaz mam win 7

thnx, lp

No ! jz mam WIN XP in najdem skupen čas med podnapisi in glasom z ctrl + puščica vendar potem nevem shranti te podnapise če kater ve kako shranti podnapise naj mi prosim piše na klajnosek10@gmail.com saj redko kdaj obiskujem to stran ( če še koga zanima imam BS-player )

New Report

Close