Podlozki za bikinke
iza,Tjaska – ce se ne vesta za kaj se rabijo podlozke vama bom razlozila zdajle: imam solidne joske,vendar je meni nekaj najbolj odvratnega da ti stojijo kot zaklji.Rada bi push up zadevo.A vesta sploh kaj je to ali moram se to razlozit?
Ce se vama C kosarica zdi malo,potem imam pa res majhne.Ha – ha.Ce pa sem na kaj sem pa na svoje oprsje ponosna 🙂
Babe dejte no mir !
Kdo pa je popoln, le sebe moraš aprejeti, TAKŠNEGA kotsi, pa urejenost itd…….
Ampak res ne štekam , kako greš potem z vložki v vodo, se potapljaš , pa sončiš,
kako pa zgleda ko greš s tipom v postlo- pa vložke dol al kaj ???????
kakšna pa ostane ženska, ki sname predno se ljubi umetne joške, pa trepalnice, pa nohte, a je rit tudi za podložiti ??????
Mene bi kap , da sem moški !
No pa ne razburjajte se preveč , res je to le moje skromno mnenje, do katerega imamo vsi pravico.
Cmokca vsem bejbam !
lp iza
Joj ženske, huda je samo vprašala kje se da dobit te podložke in ne kakšni so vaši komentarji.
Oglašam se, ker sem to temo odprla že 3X!!! in so me zmeraj full napadli kao kaj mi bodo podložki, če imam male joške naj se z tem sprijaznim! Moji joški pa so btw. (tako kot verjetno od hude) čisto vredu veličine. Sem pač dobila kopalke (bikini) ki so enoplastne in se rahlo vidi skoz, pa še boljše stojijo če so malce podložene (s tem ne mislil neke hude gobe ali silikona not ampak oporo, ki je itak všita v 3/4 bikink)…
Za hudo: lani se jih je dalo dobiti v Emporiumu nekje pri blagajni, zdaj pa verjetno več ne!!!
bajbaj
Forum je zaprt za komentiranje.