podkupljena sodnica?????
cao
imam problem pa ne vem vec kam, kako na koga naj se obrnem, zato prosim za pomoc ce bi bilo kdo kaj vedel
Bila sem (srecno) porocena 24 let,imam 2 otroka, moz se je odlocil iz danes na jutri da se hoce locit in da za otroke mu ni vec mar, saj so skoraj polnoletni.
Zacelo se je tako, po uradni locitvi, smo dobili iz sodisca sklep da se moram jaz in otroka izselit iz (skupne) hise u roku 14ih dneh, napisali smo pritozbo,in od takrat dalje se borim za moj delez premozenja ki sem si ga ustvarla v tisti hisi, in ne dobim nic.
na koperskem sodiscu se borim ze 10 let da si izborim polovico vredsnosti hise in nikakor je ne morem dobit, imam obcutek da je sodnica nepristranska in da jo je moj bivsi moz podkupil.
zanima ma ali je mozno da se da sodnico podkupit za kilogram rib al pa za 1000 e?????? ali je to mozno?????
kaj naj naredim????? dala sem predlog da se zamenja sodnica in so me prepricali da se to ne da, ne vem vec kaj, kaj da nardim
odvetniki na zacetku vsi zagreti da je to cist easy na koncu pa sam prekimavajo z glavo….res ne vem vec kaj… PROSIM ZA POMOC!
aja pa se to 2x sem se pritozla na visje sodisce in 2x je visje sodisce mi ugodilo, in nato vrnilo sodiscu nizje stopnje……sodnica nizje stopnje pa nazaj zakljucila po svoje!
Spoštovani!
Predlagamo vam, da nadaljujete s pravnimi sredstvi, ker po veljavni zakonodaji ne morete zahtevati zamenjave sodnika zaradi kateregakoli razloga – vsekakor pa nasprotovanje odločitvi sodišča ni razlog za zahtevek po zamenjavi sodnika.
Verjamemo, da vam odločitev ni všeč, vendar odločitev sodišča ni le vprašanje nepristranskosti sodnice, ampak aktivnosti vseh stranka v postopku ter vseh dokumentov in dokazil, na podlagi katerih sodišče sprejme odločitev.
Lep pozdrav!
no, sej zdej gre na visje kot omenjeno mi je ze 2x ugodilo, in kjer je visje dalo napotke na kaj se mora nizje sodisce osredotocit 2x pa se ni!
kakorkoli upamo da ce ne bo visje zakljucilo,se vrne v novo sojenje z novim sodnikom….hvala bogu…….sodnica pa je definitivno prevec casa na svojem polozaju ker se ji vidi da dela preko kur… in da jo dejstva ubistvu sploh ne zanimajo!!!!!!!
po koncanem in zakljucenem sojenjem bom pa vidla ce se da kaj urgirat proti njej….banda, GOTOVA JE!!!
Forum je zaprt za komentiranje.