Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Podkožni mozolji

Podkožni mozolji

Vsaki mesec se mi nekaj dni pred menstruacijo pojavijo na bradi (samo tu) veliki, čvrsti podkožni mozolji, ki tudi potem ko izginejo, pustijo neprijetne lise, tako da imam tam že res grdo kožo.
Hvala za nasvet.

Mozolji so hormonske narave, tako da tukaj ne morem prav veliko pomagati. Zaščiti se s kremo z zaščitnim faktorjem, da lise ne bodo še temnejše.

Moja hči je tudi iemla precej problemov s kožo, potem sem jo naučila kako naj uporablja Just izdelke proti kožnim problemom in se je koža v zelo kratkem času vidno popravila -predvsem bi ti svetovala uporaba Justovega tee tr ee olja in tee tree kreme , ki sta oba zelo protivnetno (olje sploh zasuži podkožne mozolje) , pa uporaba Just tonika adstrigens ki je učinkovit ravno pri mozoljavi koži. In tudi kopeli v Justovem Vivisalu-sol mrtvega moraj + slezenčevo mleko po kopanju.

Drugače pa obstaja tudi nek dodatek prehrani, ki je meni zelo popravil kožo , lahko ti pošljem kak članek o njem če mi pišeš na mail, glede na to da ni kozmetika ne bi o tem pisala tu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close