Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style podkozni mozoljcki

podkozni mozoljcki

Pozdravljeni!

Moja tezava je v tem, da imam veliko podkoznih mozoljckov na obrazu.Seveda me motijo, rada bi jih odstranila, vendar me zanima kako.Enkrat sem bila pri kozmeticarki zaradi tega, pa mi je z neko sondo (ali nekaj podobnega) krozila po obrazu.Prvi efekt je bil dober, a kmalu so se pojavili nazaj, zato tudi nisem sla vec nazaj.Zanima me ali je sploh mogoce mojo tezavo odpravit, kaksni so postopki za to in priblizna cena.Moja koza je bolj mastna, stara sem 27 let, tezav z mozolji (gnojnimi) nimam. Imam pa tudi kar nekaj crnih ogrcev.
Najlepsa hvala za odgovor!!

Pozdravljena!

Prav tak problem ima veliko mojih strank in to kar svetujem njim bi tudi tebi!Problem mastne kože so nečistoče na obrazu, bodisi so to ogrci, akne, milije(lojnice brez izvodila,podkožne tvorbe), je potrebno odkriti vzrok le teh.Večinoma pa so to hormonskega izvora,lahko tudi nepravilna uporaba kozmetičnih preaparatov,prehrana….Zato najraje po posvetu s stranko najprej svetujem o tem kaj lahko sama naredi, da je nega doma pravilna.Lahko je več vzrokov za ne zdrav videz kože, samo z pravilno nego doma in v salonu(brez katere v večini primerov ne gre, saj z globinsko nego pore očistiš,da taka koža kasneje ne pušča posledic:razširjene pore,brazgotine,lise)in lažje prebrodiš to obdobje,ki lahko traja tudi do deset let.Ponavadi to obdobje mine, če pa ne, ali je stanje na koži prehudo, pa je treba poiskati pomoč pri zdravniku!
Nega obraza,ki je narejena,ne more za vedno izboljšati kože, saj se izločanje nadaljuje ,zato je treba po potrebi tudi z nego to stanje !!!vzdrževati
Lepo vabljena,LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close