Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podjetja Hilti, Trimo Trebnje, Omega Air, k. Schwarzmann – delavno vzdušje?

Podjetja Hilti, Trimo Trebnje, Omega Air, k. Schwarzmann – delavno vzdušje?

Kdo dela v teh podjetjih (al pa je delal)…. A ima kdo informacijo o delovnem vzdušju, kolektivu…. Malo pregledujem oglase na internetu in me zanima.

O delavnem okolju (po tovje vzdušju) ti bo težko kdorkoli kaj povedal, morda bodo več povedali o delovnem okolju?

Omega Air

redne plače, dober šef, predvsem moški kolektiv, odnosi korektni, dela se pa veliko (in je tudi plačano)

V Trimu vzdušje ni blesteče.

ja pa ni vse super, za službo delaš šiht in pol pa še doma, kdo komu plača zdravje in živce ?

Samo stran od Omega Air.

Lažeš ko pes teče razen, da so redne plače, ki so dobre samo za par njegove žlahte. Direktor je čisti žid , aroganten in ko te ima na piki si ga na nasankal. Pridejo skozi samo ritolizniki. Vzdušje v firmi je ko na pogrebu saj je direktor in njegova žlahta (katere je polno) napravila pravi gestapo režim.
Nadur se ne plačuje. Odtrgajo pa vsako minuto in zato dobiš opomin, hahaha. Povišice sanjaj ker jih ni. Za kilovo malico katero nudi pa zaračunajo 6 EUR!!!
Odpovedni rok imajo 60 dni torej se jih na koncu še težko znebiš.
Samo daleč stran pojdite od te firme!!!

flamingo:
govoriš iz prve roke?

Jaz sem zaposlen tam v proizvodnji. Lahko povem da sem dobim plačane vse ure/nadure.
Direktor pa je “žid” in si ne kupi novega audija a8. Je s tem kaj narobe?

Lp!

Bil na omegi in hvala bogu nič več. Še del regresa ni bil v denarju ampak bonih. Sem še vedno v navezi z ljudmi ki tam vztrajajo in gre samo navzdol. Koliko ljudi pa TM vztraja recimo več kot 10 let? Za moje pojmi tisti brez mozga, in totalni ritolizniki.
Edina dobra stran je športno društvo in piknik kjer se moraš prisilno smejati.

Moj predlog-obvoz. Njihov “žlahtnik” zamenjal kup položajev in ni nič z njim pa se nos kot da je taglaven.

Jaz sem zaposlena v omegi, pa smo dobili regres tako kot nam pripada(v denarju), tako da prosim na trosite laži. Vsako uro dosedaj sem dobila plačano, pa nisem sorodnica ali vodja.

Sigurno se ne strinjam vedno z nadrejenimi, vendar me vsaj poslušajo. Konec koncev ni moja firma.
Žlahtniki gor ali dol, na koncu delavne glavni opazijo in (skoraj) vedno dobijo svoje.

Verjamem pa da je ljudem, ki sami niso nič ustvarili in so smet družbe najlažje kritizirat, naredili pa sami od sebe ne bi nič. Ko boste pa vi postavili firmo z 250+ zaposlenimi in jim vsak mesec dali (zaslužene) plače, pa kar kritizirajte.

Pfej, še dobro da vas ni več.

Omega Air ja…
plače so slabe (razen če se ti nekako uspe na začetku že zmenit), regres minimalen po zakonu, dopust minimalen po zakonu, božičnica kakih 100-200€ v bonih za trgovino.
S časoma se dobi nekaj uspešnosti na plačo, katera hitro zgine za kakšne 2 meseca ko zboliš za nekaj dni.
Edina dobra stran je, da je delo relativno na “izi” ni pritiska od nadrejenih. No, to govorim za pisarne. Pa dela se od 7-15h brez nadur.
Nek čuden sistem je če hočeš kakšen dan it uro prej domov moraš porabit en dan dopusta in ga razbiti na 8h.
Menza je tam, hrana se ponavlja, za prehrano ne dobiš nič k plači. Najbolj je nesramno do študentov, od katerih zahtevajo, da tam jejo in jim potem trgajo 6€ za prehrano.
Samo delo… organiziranost slaba, komunikacija katastrofalna. Nekaj se trudijo ampak so še zmeraj na ravni garažnega podjetja z cca 300 zaposlenimi.
Tudi ko pride novi na delo ni nobene organizacije… znajdi se kakor se moreš, plavaj…

Nekaj malega sem sodelovala z omenjenim podjetjem, pa lahko rečem, da sem dobila dober vtis. Se jih spomnim po prijaznosti tistih, s katerimi sem prišla v stik. Zaposleni so bili slišati in videti zadovoljni. Direktor korekten in prijeten. Tudi skromen, pa mu glede na to, da je začel iz nič in z inovativnostjo ter delom ustvaril podjetje s 300 zaposlenimi, ki se na svojem področju uvršča visoko, tudi v svetu, ne bi bilo treba biti.

Omega Air: zelo slabi odnosi… plače so slabe..

Samo stran od teh izkoriščevalcev. Ne jamrajo brez razloga, da ne dobijo kadra. Še tistega, ki imajo, jim beži čim dlje stran.

Pa 60 dnevni odpovedni rok, da se jih znebiti ne moreš.

OMEGA AIR zase ali za njih? Gradijo se ogromne proizvodne hale, ljudje pa imajo konstantno enako plačo. Po mišljenju vodstva je najbolje, da so zaposleni med seboj skregani, ne da bi delali skupaj. Največja produktivnost v podjetju je razvoj oz. je temu res tako? Vsaj po številu zaposlenih bi lahko rekli, da ja, ampak po produktovnosti, pa bi se dal razglabljat.
Podjetje ima potnecial biti eno najboljših, ampak ne more bit, ker se ga vodi še vedno kot garažno podjetje, kljub temu, da ima že okli 300 zaposlenih. Vrednost podjetja v vodstvenih očeh zagotovo niso zaposleni, ker so nadomestljivi kljub temu da so lahko vrhunski strokovnjaki, ki več let delajo v podjetju. Dvig plače se zdi kot neuresničljive mokre sanje, ki se nikoli žal ne bodo uresničili. Vse res ni tako slabo, plače so redne, v podjeju obstaja lastna kuhinja, kjer se pripravlja sveža hrana, ki pa je tiste, ki je za delavce, vostvo pač nikoli ne poje, ker se jim kuha alacart. Res ni tako slabo, ker so v podjetju še vedno posamezniki zaradi katerega podjetje še funkcionira. Če bi se le ti odločili, da zapustijo podjetje, potem bi bili res v težavah.

V podjetju ne rabite svojega mnenja, ker ni zaželjeno, tako da za vse tiste, ki ste radi 8 ur nekje, da dobite neka sredstva za preživetje je čist OK. Podjetje občasno organizira tudi novoletna srečanja, kjer je težko vodstvu nagovoriti ljudi, se jim zahvaliti za izkazan trud čez leto.

Lej nekaj zagotovo delajo prav, da obstajajo toliko let. Res je, nekaj ljudi zagotovo dela nekaj prav. Če bi samo še vostvo poslušalo mnenje ljudi in cenilo to, da so ljudje kaj več, kot pa samo številke na papirju in pa strošek, ki je nujno zlo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close