Podaljševanje las
Sprednje lase imam postrižene nekje na dolžino 10 cm, zadnje lase imam dolge mal čez rame. Sedaj pa mi je žal da sem se tako postrigla, sploh mi ne paše, pa bi spet rada imela vse enako dolge. Zanima me, če se da te majhne šoke las pritrditi na konice las ali morajo biti pritrjeni skoraj ob koren?
Kakšna je cena, čisto okvirna podaljševanja las, recimo 1/4 glave, iz dolžine 10 cm na 30 cm, imam bolj redke lase.
Postopek podaljsevanja las poteka malo drugace od tvojih zelja:-)
Lasne copke je potrebno pritrditi pri lasiscu oziroma malo stran od lasisca zaradi voska, da se ne vidi.
Obstaja tudi sistem, ki omogoca pritrditev traku prav tako iz naravnih las in je krajsi postopek in tudi cena je nizja za ta postopek. Trakovi pa so uporabni veckrat in jih je potrebno, ko lasje zrastejo ponovno pritrditi k lasiscu.
Najbolje, da se odpravis do frizerja, ki dela ta postopek in povprasas. Posredujem pa ti se telefonsko stevilko uvoznika Balmain Paris las in lahko vprasas kaj vec njih in tudi povedali ti bodo, kateri tebi najblizji salon dela ta postopek.
Kar se tice paposameznih vsadkov, pa je vec razlicnih podjetij, ki se s tem ukvarjajo: Great Lenghts, Hair Dream, So-Cap…
Balmain Paris: 04 23 67 600
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.