podaljsanje porodniske
Ne, žal. Pa otrok ni imel samo tega. Bil je hipoton, asimetričen, dg: minimalna cerebralna disfunkcija, kar naprej pri nevrologu, 1x na teden fizioterapija, potem hud alergig – koža da te kap, pa še bronhitisi in pljučnice, ki so zdaj, pri 5ih letih ratali astma.
Pa mi niso podaljšali porodniške na vse te težave.
Pa kako je tomožno, da tebi niso podaljšali, meni pa so na naslednje diagnoze:
ekstenzijski vzorec, blaga asimetrija, zmerna hipotonija, atopičen dermatitis, ne prenaša mlečnih beljakovin
POleg izvidov, sem napisala še približno enostran svojo izjavo, zakaj mislim, da rabim podaljšanje (predvsem sem napisala, da me skrbi za varnost otroka v vrtcu, ker se pač ne bi znal niti umakniti in da bi njegov razvoj zavrli, ker nihče ne bi delal vaj z njim). iN sem dobila podaljšano. Kako lahko tako krivično razsojajo te komisije. POznam ženske, ki so dobila dodatek za nego otroka cca. 100 € mesečno, pa imajo otroci le blago hipotonijo… TUkaj bi morali narediti en red. Če misliš, da bo zdravje tvojega otroka ogrožen, vloži prošnjo in dodaj še pač svoje mnenje, opis otroka, …
pozdravljeni…Konec oktobra mi potece dopust za nego in varstvo otroka in po nasvetu pediatrinje bom podala vlogo za podaljsanje zaradi asimetrije in misicne hipotonije. Zanima me, kaksne izvide vse ste prilozile k vlogi ? Sama imam namrec 2 izvida iz razvojne ambulante, poleg tega pa se izvide nevrologa in gastroenterologa (vendar so le-ti BP). naslednji teden imam ponovno nevrologa , na alergoloske izvide pa se cakam… Ste prilozile le izvide, ki kazejo na tezave ali vse izvide, tudi ce so OK ? Moj malcek je res slab v motoriki in si enostavno ne predstavljam, kako bo sel z 11 meseci v vrtec in kako se bo tam spoprijemal z vrstniki, ki so razvojno naprednejsi.
Forum je zaprt za komentiranje.