Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Podaljšanje porodniške – vlogo potrdi delodajalec?

Podaljšanje porodniške – vlogo potrdi delodajalec?

Zanima me ali ste morale k vlogi za podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka, poleg zdravniške dokumentacije, priložiti tudi potrdilo delodajalca.
Razumem, da mora delodajalec potrditi tvojo odsotnost na obrazcu, ne razumem pa tega, da moraš to potrdilo priložiti že k vlogi za podaljšanje, ko niti še nimaš odobrenega podaljšanja.

Ja, jaz sem morala priložiti potrdilo delodajalca, da sem zaposlena. Sem pa slišala, da na nekaterih Centrih za socialno delo upoštevajo ta isti obrazec, ki ga priložiš že pred porodniško.

Ne.

Ne.

Ne.

Anaj

Vič Rudnik zahteva vse obrazce…preden sploh odobrijo.

Ima katera izkušnjo, da je v zadnjem času (pred kratkim) oddajala vlogo za podaljšanje na CSD VIČ-RUDNIK? Namreč slišala sem, da potrdilo delodajalca ni nujno, da ga priložimo takoj (potrebno je oddati le vlogo s fotokopijami zdravniške dokumentacije), potrdilo delodajalca pa lahko pošljemo naknadno, če nam seveda odobrijo podaljšanje. Slišala sem tudi, da baje upoštevajo staro potrdilo delodajalca, ki je že pri njih, samo navesti moramo, da je že tam. Mi lahko katera slednje potrdi oz. napiše, kaj je sedaj res?

Sem klicala včeraj CSD Vič-Rudnik – po telefonu so mi rekli, da mi mora delodajalec obrazec potrditi preden dobim odgovor od komisije in da starega ne morejo upoštevati. Torej moram skupaj z izvidi in prošnjo oddati obrazec za katerega sploh ne vem, če ga bom rabila. Se mi ne zdi prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close