Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev podaljšanje porodniške. izkušnje KR

podaljšanje porodniške. izkušnje KR

Pozdravljeni!
ZAnima me, ali je katera mamica na tem forumu urejala podaljšanje porodniškega dopusta na CSD v Kranju? Slišala sem, da so V LJ zako pasji, da skoraj nikoli ne odobrijo, pa me zanima, kako je v Kranju?
Če ima katera izkušnje s kranjskim CSD v zadnjem letu, naj prosim napiše še, za kateri vzrok je dobila podaljšanje. MOj otrok nima nobene dokazane bolezni s spiska, ki ga uporablja komisija pri odločanju (hvalabogu!), a je kljub vsemu popolnoma neprimerno dati takega otroka v varstvo ( infekt za infektom, podhranjenost zaradi slabe ješčnosti).
hvala vam vnaprej.
Mamica

O podaljšanju porodniške odloča zdravniška komisija in ne CSD. Njim samo vlogo oddaš.

vem to. Samo KR ima drugo komisijo kot Lj, ne?

Kaj pa so bolezni s spiska, ki ga uporablja komisija pri odločanju?

Vsaka komisija je drugačna. Komisija ni stalna zasedba zdravnikov, ampak se stalno spreminja.

Jaz sem sicer v LJ dobila podaljšanje zaradi imunskega deficita otroka. Če je pa ta stvar na kakem seznamu, pa ne vem.

Če je tvoj otrok stalno bolan, zahtevaj pri svoji pediatrinji pregled imunoglobinov, da boste videli, če ima otrok normalno razvit imunski sistem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close