podaljšani lasje
Pred enim mesecem sem si dala podaljšati lase,vendar pri tej frizerki nisem imela sreče,saj so mi začeli podsaljški s česanjem kar padati dol.Takorekoš skoraj vsi.Šla sem nazaj k frizerki,ki pa ni hotela priznati svoje napake in je rekla,da mora lase poslati na analizo,da bo videla zakaj se je to zgodilo.Naj vam povem,da sem prej pri drugi frizerki imala podaljške skoraj šest mesecev.Prosim povejte mi ali me ona vleče za nos ,da lahko na analizi vidi zakaj se je to zgodilo.Meni se zdi,da mi noče vrniti denarja pa se izmika.Naj povem,da uporabljam vedno isti šampon in balzam-pri prejšnih podaljških in zdaj.Zanima me tudi kako naj izvem ali ima ta frizerka sploh certifikat za to delo.
Danes se je to podaljsevanje kar razpaslo.
Tudi ce imajo narejen tecaj, se ne pomeni, da ima vsaka frizerka za to feeling. Lasje, ce so dobro pripeti ne smejo odpasti. odvisno od stranke kako si jih neguje in kaj z njimi pocne. Ce so lasje popadali ze po nekaj tednih, nekaj ni v redu.Analiza nima nic s slabim pripenjanjem. Lahko bi bilo kaj z voski narobe, ampak malo verjetno.
Kateri lasje so to??
Prosi jo za obrazlozitev in bo skupaj z uvoznikom las ugotovila cigava je napaka.
Vsekakor si upravicena denarja nazaj.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.