Pod spletnimi novicami mrgoli ruskih trolov
modrivrag, 12.08.2025 ob 16:28
lloyd, kljub vsemu, nimaš občutek, da nekako ni več tiste zagnanosti v EU za Ukrajino, kot je bila? O vojni se skoraj ne poroča več, le še to, kako bi radi bili pomembni in da bi bilo videt, da imajo nekaj besede zraven. Pa je nimajo. Trump in Putin ne jemljeta resno, kaj šele enakopravno, evropskih politikov.
Sem že na začetku napisal da putin ni butast in da samo čaka da mine dovolj časa da ne bo več zanimivo. Podpiram, da se revežem pomaga, in to je to.
lloyd, 12.08.2025 ob 16:43
Sem že na začetku napisal da putin ni butast in da samo čaka da mine dovolj časa da ne bo več zanimivo. Podpiram, da se revežem pomaga, in to je to.
Reveži so vsi vpleteni v vojno proti svoji volji. Naj bodo to Ukrajinci, Rusi ali katerikoli tretji na svetu.
Rakitna, 12.08.2025 ob 16:51
To je v bistvu najbolj nevarno, ta apatija. Ker dlje ko bo trajala, bolj bo Evropa uspavana, bolj bo bolelo v prihodnje. Takšne invazije na Ukrajino še januarja nihče ni pričakoval, jo danes pričakuje na Baltske države? To bo pravi test!
Januarja 2022
modrivrag, 12.08.2025 ob 16:50
Katerim revežem? Misliš na Zelenskega, da mu bodo dobavo kokaina skenslal?
Reveži so vsi vpleteni v vojno proti svoji volji. Naj bodo to Ukrajinci, Rusi ali katerikoli tretji na svetu.
Reveži so samo ukrajinci, zelenski sam, se mi pa ne smili preveč. Rusi? rusi so z ogromno večino tako, ki sami silijo klat ker mislijo da se jim splača, eni iz ponosa, večina revežev pa je precej dobro plačana. Zato- in ker so agresorji ki koljejo v tuji državi- rusi niso reveži. Sem ti napisal že večkrat, pa ti še enkrat- glej ruske vire, kako so ponosni na svinjarijo, ki jo delajo- ne ukrajinskih ali evropskih- ruske, originalne. Ne vidim nobene razlike med tem in tem kar je počenjala SS. Tudi ponos je isti.
lloyd, 12.08.2025 ob 16:58
Reveži so samo ukrajinci, zelenski sam, se mi pa ne smili preveč. Rusi? rusi so z ogromno večino tako, ki sami silijo klat ker mislijo da se jim splača, eni iz ponosa, večina revežev pa je precej dobro plačana. Zato- in ker so agresorji ki koljejo v tuji državi- rusi niso reveži. Sem ti napisal že večkrat, pa ti še enkrat- glej ruske vire, kako so ponosni na svinjarijo, ki jo delajo- ne ukrajinskih ali evropskih- ruske, originalne. Ne vidim nobene razlike med tem in tem kar je počenjala SS. Tudi ponos je isti.
Bo dost. Me ne zanima toliko. Bi sicer že kaj drugega počel, kot zdaj pisal na mon. pa me je včeraj v križu usekalo.
Rusija je kot mrhovinar. Treba ji ne nataknit nagobčnik, znižat cene nafte, plina, sekundarne sankcije na Brazilijo, Indijo in Kitajsko, ker kupujejo naftne derivate itd. Ruska vojna industrija laufa. Orožje in ljudi (človeško življenje ni vredno nič v Rusiji) bodo trošili na veliko, razen če se jih v dveh letih dovolj izolira in gospodarsko izčrpa.
Sicer bo šlo orožje za napad na Baltske države.
Rakitna, 12.08.2025 ob 22:33
Rusija je kot mrhovinar. Treba ji ne nataknit nagobčnik, znižat cene nafte, plina, sekundarne sankcije na Brazilijo, Indijo in Kitajsko, ker kupujejo naftne derivate itd. Ruska vojna industrija laufa. Orožje in ljudi (človeško življenje ni vredno nič v Rusiji) bodo trošili na veliko, razen če se jih v dveh letih dovolj izolira in gospodarsko izčrpa.
Sicer bo šlo orožje za napad na Baltske države.
Kako boš pa pocenil njihov plin? Da slišimo genialca 🙂
Sara940, 12.08.2025 ob 15:45
Ali tudi vi opažate okrepljeno hibridno vojno tudi na slovenskih tleh (dezinformacije in številni spletni komentarji pod novicami). Pogosto se zdi, da gre za nevtralna mnenja posameznikov, v resnici pa za dobro zapakirano rusko propagando “komentatorjev”.
Kdo so po vašem te ljudje in koliko se lahko zasluži s takšnim trolanjem? Ima kdo kakšno informacijo?
Mnogo je tudi nacističnih trolov,ukrofilov,mavričnih trolov, ki so proti rusom in so za nacizem,vojne.
Pomoje gre povečini za boomerčke, ki so razočarani nad svojim zajebanim življenjem in sedaj cele dneve ždijo pred ekranom in čakajo na novice iz vzhodne fronte, da lahko komentirajo. V upanju, da Putin zmaga in da se v EU potem odvrti revolucija, kar bi dalo nek smisel njihovemu življenju.
Verjetno je nekaj tudi plačanih trolov, a večina bi kar rekel, da pisarijo zastonj.
Je pa tako, da ko je Golob hotel razpisati referendum o Natu in je en cajtng objavil javnomnenjsko raziskavo o pripadnosti slovencev NATU. Kolikor se spomnim, bi jih 70 % podprlo članstvo na referendumu. Skratka, Putin ga lahko v Slovencem samo fafne.
Povsod pa pri trolanju zmagujejo retardirani janševi troli, psihični bolniki.
Še ta forum so spremenili v svojo domobransko greznico.
Forum je zaprt za komentiranje.