Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice za staro mamo

Počitnice za staro mamo

Moja stara mama je s svojo prijateljico dolga leta hodila v Šmarješke toplice nekje v novembru.
No, letos sta se obe odločili, da sta prestari za preoblačenje v kopalke in nazaj, pa ne da se jim na masaže in podobno!!!
No, kakor jima paše. Mene pa sta prosili, če jima zrihtam ene luštne počitnice (en teden), kjerkoli, samo ne v toplicah, pa v Sloveniji seveda.
Zato prosim, če ima kdo kakšno ideje, kje bi bil za njiju luštno, tako, da bi se lahko sprehajali, pa mogoče zraven še kaj zanimivega videli in doživeli.
Za vsako idejo vam bom hvaležna!

Kaj pa mogoče kakšen Portorož oz. kje na naši obali? Sprehajat se da, pa še kakšne izlete organizirajo po hotelih npr. na soline v sečovljah.

Zakaj pa ne bi prišle poskusit kvaliteto letošnjega terana na kras. Prepričana sem, da je precej kmetij, ki te usluge nudijo.

Daj pokliči v hotel Diana v Murski soboti, tam imajo večkrat kaj zanimivega za zelo ugodne cene.In ker se ne marajo kopati, bodo lahko šel na ogled soboškega gradu in pokrajinskega muzeja v njem, lahko bodo vzele kolo in se kam odpeljale, se z avtobusom zapeljale v Filovce in si ogledale izdelavo lončenin – tudi kupijo jih lako. Razdalje niso velike – max. do 30 km.

lepo popotovanje želim jima!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close