Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pocitnice za mlade

pocitnice za mlade

kam priporocate?
Razmisljala sem o dalmaciji,Hvar,Vis,Korčula…

Sama nimam veliko izkusenj,zato vas sprasujem,kateri otok oz. kraj je dober za mlade,tako da so pocitnice cimbolj aktivne(zabava,klubi,animacije,…)Razmisljam o Hvaru,ampak ne vem kako je za mlade “postimano” dol,…upam,da dobim cimvec vasih izkusenj in priporocil.

Hvala!

Hey

Poskusi na http://www.gaudeamus.si/obonjan/

Lp

Na Hvaru je drugače zelo lepo, vendar se mi zdi, da za mlade niti ni tako žurerski plac. Sama sem bila tam pred dvema letoma (Jelsa), vendar se zvečer ni dogajalo kaj dosti. Mogoče je v mestu Hvar nekoliko bolj živahno. Sicer pa ne vem kaj misliš kot žuriranje.

Ja na Hvaru moras v mesto Hvar, kjer je za zur zvecer in popoldan dobro poskrbljeno – lokal Carpe Diem. Je pa zelo zelo drago, tako da za studenta-ko (kot sem tudi jaz) kar drago pride.
Sicer pa bi ti priporocal Obonjan, kjer je ta otok znan kot OTOK MLADIH in se “dogaja”. Sicer sam se nisem bil tam, a sem ze dosti slisal o njem.
Tako da – PRIPOROCAM OBONJAN!

Lp,L.

Hvar definitivno odspvetujem za mlade, tam sem bil in moram povedati, da so vecinoma penzionisti, pojdite raje na Bol ali Pag, je vec mladih. Na hvaru ni niti ene diskoteke ali kaj podobnega…

Ma ti nisi bil na pravem mestu. Zgleda, da si boilj penzo!!!!!!!!!!!
Naj ti povem, da ce isces zabavo, se je povsod najde! In tudi na Hvaru v mestu Hvar je enako!
A si ze slisal za Carpe diem?
Ce hoces zabavo pojdi v Carpe diem in bos sigurno dobil kar hoces. Pa tudi drugi diskaci se najdejo!
Ampak kot sem ze rekel: Odvisno je od posameznika!

povsod oglašujejo otok pag kot mesto, kjer je stalno kot na MTV partyu (Novalja). Jst grem že ene sedmič zapored in mi je full fajn, če se ti da žuraš, če ne ne.

Pozdravljena!

Če misliš it dopustovat na Hrvaško ti definitivno priporočam Vodice. Tam je super za mlade. Imaš vse, dobro nočno življenje pa še lepo in poceni je. vem za ful poceni apartma

Vsi pozitivni predlogi so na mestu. Mi je pa zurersko najbolj vsec Novalja in Bol. Hvar Hvar je pregresno drag sicer pa zelo zanimiv.

lp oz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close