Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pocitnice za dva!!

pocitnice za dva!!

zanima me ce kdo ve kako bi si fant in punca-oba studenta privoščila dokaj poceni počitnice(okoli 60-70 tisoč sit),za 10-14 dni,toliko da lahko spis in si skuhaš manjše kosilo.mogoče kdo ve za kakšno majhno sobico na hrvaškem ali na otoku?

hvala za vase odgovore:))

Hey!

Pred 2 letoma sva dala z fantom okoli 70 jurjev za 15 dni Krfa… Prevoz, pol penzion…

za 70 tisoc se da v 2 z avtom in sotorom na hrvaskem skoraj povsod. Za podobno ceno sem bil z zeno ( takrat punco ) 6 dni na BRAC-u ( Bol – avtokamp tenis ) pol pa se 8 dni na PAG-u ( Novalja – avtokamp simuni malo pred Novaljo sicer ). Mislim da vsekakor za najvec iztrzit iz tako nizkega proracuna je najboljse v avtokamp …

in kje sta stanovala?preko katere agencije pa sta šla?pozabila sem rečt da bi sla tudi v prvih dveh tednih v septembru,samo ne vem kje bi dobila to ponudbo?

Ce pa je misljeno 70 kSIT na glavo potem pa ze pride v postev kak last minute v Tunizijo ali Malta … ceprav potem ne bo glih golih 70 kSIT ker bo potrebno se tam kaj pojest in kaj kupit …

trenutno imaš zelo ugodne ponudbe za Turčijo, hotel, letalo, hrana vse za manj kot 70.000, lp

Za Krf to sprašuješ?

Jaz ti svetujem, da spremljaš last minute ponudbe.

Lani je bila npr. Mallorca 7 polpenzionov + letalo 37.000 SIT po osebi, Turčija je skoraj zastonj, Tunizija je v septembru okrog 50.000 SIT (7 pol + letalo), na Hrvaškem se da tudi zelo poceni skozi priti,…

za oba sem mislila 60-70 tisoč sit.drugace bi pa rada midva samo malo miru in pa lepo morje,drugo ni vazno.

turistična agencija RELAX

na morje bi sla brez agencije.zato me zanimajo samostojne poudbe.

Hey!

Poskusi s stranjo http://www.croatia.hr/accomodations/?menuId=m2. Lani sva šla s fantom z avtom po južni Dalmaciji za 10 dni (Kaštel stari, Trogir, Split, Slano, Dubrovnik…). Spala pa sva v privat sobah in kampih, tak da naju je na koncu prišlo zlo poceni 🙂

hvala za naslov,se bom pozanimala.midva bi sla samo na en kraj in da sva tam kaksnih 10-14 dni.

in koliko sta placala pri privatnih sobah?in koliko vaju je prislo vse skupaj?

Po moje so zasebne namestitve še precej drage in ne bosta tako poceni prišla skozi. Sama sem za naju s fantom našla nekaj dosti primernega na teh straneh http://www.apartmani-hrvatska.com IN http://www.adriatic.hr pa še vidva malo poglejta, če vama kaj ustreza, drugače pa močno svetujem raje kakšen poceni kamp (seveda lepo urejen), če le imata kakšen šotorček. V Lanterni pri Poreču je en res super kamp, kolikor se spomnim, je septembra kar poceni, pa res ogromen, tako da si lahko najdeta svoj kotiček (če vama to, da imata morje čisto pred nosom ni tako pomembno in se lahko sprehodita 300m), tako da okoli vaju ne bo nikogar po več 10 metrov. Midva s fantom sva šla lansko leto tja in sva se imela super res. Imela sva svoj mir, kamp je res zelo lepo urejen, sanitarije so prenovljene, morje je bilo zelo lepo, tudi več različnih plaž je, za 10 dni sva pa tudi porabila okoli 60 tisoč.

ali sta si kuhala ali sta hodila vn jest?pa a sta imela hrano s seboj?

Lani sva bila na Cresu v kampu v Osorju. Prijeten kamp, v senci, poceni, FUL čista voda. Plaža je sicer skalnata, ampak to pripomore k temu, da si lahko malo za sebe in se ne drenjaš eden poleg drugega. Kakšen Poreč in Novigrad in podobno se ne primerja s tem. Za teden dni sva dala tam nekje 30-40k. Je pa res, da se zvečer manj dogaja, tako da, če vaju to ne moti (naju ni nič), pol je to eden izmed predlogov.

sta sla s svojim avtom?30-40 tisoč sta dala le za prenočišče ali tudi za hrano zraven?ja naju ne bi to motilo to je se lepše ce bi bila sama.kje pa sta stanovala?v privatnih sobah?sta si sama kuhala?malo prosim opiši,ce se ti da.hvala

ja, s svojim avtom, tisti denar pa je šel za kamp (torej šotor) in za nekaj hrane, kar nisva imela sabo (sadje, mleko, kruh, voda/sok, sladoled itd.). kar nekaj hrane sva imela tudi sabo, sva potem spravila v hladilnik tam. kuhala sva si sama, kosilo in včasih večerja. na simpl sva si naredila in uživala v senci in ob čričkih 🙂
meni je bilo že prej ful do tega, da greva v kamp (1. skupne počitnice), njemu pa ne prav preveč. pa sem mu sprva hotla ustreč, samo sva toliko časa mečkala z izbiro apartmaja (pa še dražje pride), da je potem zmagal moj predlog za kampiranje. in na koncu je rekel, da greva letos tud s šotorom. Itak :))

super.sj jst bi tut zlo rada sla sam glede kuhe me malo skrbi ker ne bi rada zapravljala denarja za vecerje in kosila v gostilnah.ker se ne splaca sploh ce nimas velik denarja.kako sta si pa kuhala?sta mela gorilnik in te zadeve.ja sj jst tut razmislam da bi sla s sotorom.hvala za vse

Ja, sva mela gorilnik. En kup hrane sabo (zelenjava in nepokvarljive stvari – riz, spageti, kaka konzerva, začimbe, kis, olje, jajca … aja, pa čokolino!:)), samo brez hladilnika v kampu ne bi šlo. So sicer taki majčkeni pa jih nimajo povsod, valda moraš doplačat zraven, ampak vsaj hrano imaš spravljeno. Čeprav obstajajo tudi uni za v avto, na akumulator al kam ga priklopiš, samo so kar dragi.

Sploh ni hudega, te nima kaj skrbet. meni je blo tudi sprva malo čudno, da bova mogla kuhat (kar ubistvu pol delaš celo življenje, ko živiš skupaj in na svoje). Zase bi prej rekla, da ne znam kaj preveč kuhat, ampak sva jedla kot kralja :)) sej drugače ful folka zunaj je, vsaj po zasedenosti gostiln, pa dobro, če jim paše.

varianta pa je, da ne greš v tisti tahudi sezoni. recimo zadnji teden avgusta al pa pol septembra, ko je še dovolj toplo in je malo bolj mirno, takrat so tudi cene nižje.

Hey!

Glede kampov se pridružujem ajinim opisom 🙂

V privat sobi sva bla midva 2 dni, hrano sva tud mela tam, mislim, da sva dala vse skupaj 200 kun. V kampih pa okoli 17 evrov na dan (plac za šotor, 2 osebi, avto). Nekaj hrane sva mela s sabo, nekaj sva doli kupla (sama sva si kuhala), tu pa tam sva šla ven jest.

Na koncu naju je vse skupaj prišlo okoli 90 jurjev (vstopnine, prenočišča, hrana-tud tista, ki sva jo zraven nesla, cestnine, spominki…), od tega okoli 30 za bencin (SLO-Bosna-Dalmacija-SLO).

Po moje so kampi res eden od najcenejših variant za preživljanje dopusta!

Lp

Nataša

hvala za vse podatke

Poglej si naslov.

Lani sva dala okrog 90.000 SIT za studio apartma (19dni)

Jaz imam krasne spomine napočitnice na Makarski rivieri. Takrat sva s fantom prekrižarila cel jadran ampa na Makarski sva pa spala v avtu v hribih nad mestom, tuširala sva se zvečer na plaži ( kot še mnogo drugih ) pila cenejše laško pivo kot v Sloveniji in jedla pečene kokoške in špagete na 100 in 1 način – pravljica za prazen študentski žep. Zraven pa sva imela še najlepši razgled s hribov na mesto in morje, kaj si lahko želiš še več ?

lep dan tina

Natasha, a te lahko vprašam, v katerih kampih sta bila v Dalmaciji?

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close