Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice v turčiji

počitnice v turčiji

ker se avgusta prvič odpravljam v Turčijo me zanima predvsem kakšne so cene(pijača, hrana…). Glede na to, da dobivam različne inf. me zanima kakšne so vaše izkušnje z vremenom? Je res huuuudooooo vroče, pa še vlaga v zraku? Lani sem bla v Tuniziji-celina, pa je blo tud mega vroče, ampak se je dalo zdržat ker ni bilo vlage v zraku.Aja, pa z rentanjem avta al pa skuterja mate kakšne izkušnje…
hvala za odgovore

Glede cen ne vem, ker sem bila pred par leti.

Glede rentanja pa prideš ceneje skozi z dolmuši ( avtobusi ) ali taksiji. Oboje poceni.

Dolmuši so mali kombiji, ki vozijo zelo pogosto in poleg rednih postaj ustavijo tudi če pomahaš ob cesti ali če izven postajališča izraziš zeljo po izstopu.

Jaz zelo dobro prenašam vročino, pa mi je bilo v Turčiji zelo zoprno vroče, ker se je bilo preveč vlage. Govorim o Antaliji in pokrajini Likija, kje je zelo veliko gozdov in zelenja na sploh. Iz Kemerja smo želeli s taksijem v Antalijo, pa nas je ceneje prišel najem. Vozijo bolje kot v Tuniziji, so pa ceste zelo široke, običajno brez narisanih pasov, ob strani ceste je bilo polno peska.

Lp, mi smo bili lani v Turčiji konec avgusta in je bilo zelo vroče, pa še ta njihova vlaga v zraku nas je zelo zdelala..Še dobro da je bila vsaj klima v hotelu, vendar pa nas je ta vlaga v zraku precej zdelovala..dosti bolj kot v Tuniziji…

bolj na zahodu je suho, npr. Bodrum, Marmaris. Je vroče, a se da normalno prenašati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close