Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice v okolici Zadra

Počitnice v okolici Zadra

Ima kdo mogoče idejo, izkušnjo oz.pozna apartmaje v okolici Zadra (zaželeni so apartmaji na otokih v okolici Zadra). Iščemo apartmaje za družino (3 osebe) in družino (2 osebi). Sicer je polno oglasov oz. variant najdenih preko google ali na adriatica.net, vendar ni tistega pravega. Iščemo apartmaje, ki so predvsem dobro urejeni (ne variatne, ko se domačini čez poletje izselijo). Zaželeno je, da so tik poleg morja. Za vsako izkušnjo (sliko, link, naslov) se že v naprej zahvaljujem.
lp, Miha

Ja verjetno ne boš našel nič primernega. Se mi zdi, da mi moral iti niže (Hvar, Korčula, Vis itd.). Sicer je na net-u polno apartmajev, ki pa vsem po pravici povedano kaj manjka…

poglej na internet – pocitniško kamp naselje
Zaton, meni je tam super,plaža je mivkasta,
vse je zelo lepo urejeno, na eni strani je kamp na drugi strani pa so apartmaji.

Meni je všeč apartmajsko naselje ZATON pred Zadrom. Sicer ni na otoku, je pa tam zelo lepo.

LP NIKA

http://onyx.globalnet.hr/~igsipusi/default.html

tu poglej, meni se tu zelo dopade, ampak imamo dva majhna otroka in nam je Pag zaenkrat še predaleč. Lahko se zmeniš kar po mailu in vprašaš, če te še kaj zanima, so zelo prijazni.

LP

veliko fajn izbre zares lepih apartmjev ima agencija Relax prav v katalogu apartmji.

10 km iz Zadra, kraj Petrčane! Jaz sem bila sicer v hotelu, je pa tudi zelo dosti apartmajev. Cene so pa kar visoke. Ali pa mestece Nin, full staro mesto (malo), je pa vredno ogleda!
ina

Brskal sem po internetu in osebno me zanima Pašman. Je že kdo bil tam ? Zanimam se za kakšen dober apartma – dobra opremljenost, torej novo pohištvo …Mogoče kakšen link na apartma, ki ste ga že preizkusili ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close