Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice s psom

Počitnice s psom

Kje dopustujete s kužki?

Mi povsod.
K sreči smo tako kot kuža ljubitelji narave in kampiranja. Za svoje destinacije ne izbiramo ravno muzejev ampak naravne zanimivosti, ne hotelov ampak kampe kjer je kuža večinoma dobrodošel.
Bila je že povsod- Sicilija osemkrat, Tunizija, Maroko, Španija, Francija, celoten balkan in Grčija in še in še. Nekje so nas malo čudno gledali, ampak se nismo dosti ozirali na to. Januarja smo šli prvič tudi na smučanje s kužkom in uživali.
Za nekatere je dopust s psom breme, mi se pa najbolje počutimo, če je kuža z nami in tudi uživa z nami.

….eh, koliko je pa potem ta vaš pes star, če je že bil povsod. Potem kar ste napisali mislim enih dvajset let, ali ste imeli več psov ??? A počistite tudi za njemu ???

Eni pač ne hodimo samo avgusta na morje in takih in drugačnih izletov nabere. Fovšija?
Stara je 8 let. Na Sicilijo gremo vsako leto za prvomajske praznike. Enkrat smo bil isto leto tudi poleti in za novo leto in tako ”nabrali” 3 obiske v enem letu. Drugače pa so to poletni dopusti. Lani smo šli čez Hrvaško, Bosno, Črno Goro in Albanijo do Grčije. V Maroko pa se gre z avtom preko Italije Francije in Španije. V Tunizijo pa z avtom na Sicilijo in trajekt do Tunisa.

Počistimo ja, imamo zapisane vse koordinate kakcev. Če vas zanima jih posredujem poleg ostalih info.
Lp

A ti počistiš za sabo in za svojimi otroki?
Mi seveda počistimo za psom povsod tam, kjer je urejeno in tudi človeških odpadkov ni. K sreči je tako v večini kampov, kjer smo bili. Kjer pa so človeški odpadki, pa niti slučajno ne čistimo za psom po načelu: ‘Očitno jim je vseeno za okolje, če puščajo okrog ležati plastiko, čigumije, steklenice ipd., ki se razgrajujejo po par sto let, torej jih en iztrebek, ki bo izginil v nekaj dneh, ne bo motil.’

Ok, pa da se vrnem k temi: ankaranski kamp Adria se mi zdi kar v redu urejen za kužate (imajo tudi pasji tuš, dovolj sence – tudi na plaži), edino morje ni ravno čisto. Smo se šli kopat malo naprej od Debelega rtiča oz. malo pred italijansko mejo, kjer je manj svinjarije.
Pa slišala sem dobre kritike kar se tiče dopusta s psom za te kampe ob Kolpi, samo osebno pa nisem preizkusila.

Če greste na dopust s svojim psom najboljše boste našli stanovanje, kjer lahko ostanejo s svojega ljubljenčka.
Na primer, če greš na Hvar, obisk http://www.visit-hvar.com in brskanje po ponudbi nastanitve, kjer je dovoljeno, da hišne ljubljenčke.
Zakaj vaš pes, da uživajo skupaj z vami:)

Villa Mediterane na Pelješcu je kraj, kjer vas zaradi štirinožnih prijateljev ne bodo grdo gledali. Tako bi moralo biti povsod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close