Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice na Visu

počitnice na Visu

Ojla,

malo nas mika dopustovati na Visu, pa me zanimajo vaša mnenja in predlogi, kakšne so tam plaže za majhna fantka ( 1 leto, 4 leta ) in kje je kakšen dober apartma, ki ni preveč oddaljen od plaže in samega centra – no da ni bog ve kje od do… Vseh idej bova zelo vesela, Hvala, N&R

Za apartmaje na Visu ti ne morem svetovati, ker sem jaz dopustovala v hotelu. Na izbiro nimaš veliko: mesto Vis ali Komiža. Predlagam ti Komižo, ker je ful lepša vasica, pa še trajekti ne pristajajo tam ampak v Visu. Hotel v Komiži je dokaj v redu, ima TV, hladilnik. Hotel v Visu do pred 3 let tega ni imel in tudi sobe so bile slabše. Komiža ima tudi kot vas en tak poseben čar, ki ga Vis nima. Plaži imata oba hotela tik pod stavbo, ampak v Visu mene niso videli na plaži. Je taka škifo. Je boljša v Komiži. Predlagam pa, da če vam ni odveč hoditi, da greste v Milno, tam parkirate, potem greste pa okoli ovinka kakih 15 min peš in pridete do takega leeepeeega mirnega zalivčka, mivka, kjer stoji samo 1 privat hiša. Septembra sva bila midva edinedva na tisti plaži. Ostalih plaž pa na Visu skorajda ni. No, so še, ampak večina dostopnih zgolj s čolnom. Zraven Visa je tudi en zaliv, kjer je super videti eno veliko luknjo, kamor so med vojno hoteli skrivati ladje. No, lukna je bila premala, ampak videti je pa zanimivo.
Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj!

LpMaruša

Tudi naši prijatelji bodo letos zadovoljni že četrtič ponovili dopust v hotelu v Komiži.

Absolutno ti priporočam Komižo.
Za apartmaje pa malo pobrskaj po internetu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close